قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تحقق پژوهش های هدایتگرانه در بنیاد، گفت: ماموریت اصلی بنیاد، ورود به بحث های فرهنگی و پژوهشی است و پژوهش در بنیاد جایگاه والایی دارد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدحبیبالله حسنی در همایش سراسری تبیین جایگاه نخبگان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اختتامیه جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت که صبح امروز 25 آذر 93 در ساختمان شهید رسول زاده برگزار شد،با اشاره به فلسفه پژوهش و جایگاه آن، گفت: اولین امر برای انجام پژوهش توسط خداوند به انسان و برای پژوهش در رابطه با خود خداوند بوده که فرموده است در مورد من پژوهش کنید.
وی با بیان اینکه پژوهش از آغازین نعمات خداوند به بشر است با اشاره به اینکه ذات انسان ها بر مدار پژوهشگری و تحقیق محوری است، گفت: تشخیص، یکی از خروجی های عقل است و انسان های پژوهش گری که با تشخیص پژوهش می کنند در محضر خداوند جای دارند.
وی با اشاره به اینکه یک لحظه فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادت است، گفت: سخنان پژوهشگر، منطقی، عقلی، تاثیرگذار و ثابت است و به سادگی نمی توان یک پژوهش و پژوهشگر را از صحنه خارج کرد. وجه تمایز بین انسان های حکیم و پژوهشگر با سایر انسان ها در این عرصه آن است که دهان انسان های حکیم، قلب آنان است.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در تحقیق نباید منابع را از هر شخصی پذیرفت، افزود: از آنجایی که فرد پژوهشگر، فردی جدید است پژوهش باید دارای تولید و خروجی باشد. در کار پژوهشی باید به همه جرات داد و نباید فضا را سنگین کرد.
وی با اشاره به انجام پژوهشهای هدایتگرانه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: ماموریت اصلی بنیاد ورود به بحث های فرهنگی و پژوهشی است و پژوهش در بنیاد جایگاه والایی دارد.
پس از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسنی، بنیاد از پژوهشگران نمونه در حوزه پژوهش و ارتباطات فرهنگی حوزه ایثار و شهادت و همچنین استان های برتر در امر اطلاع رسانی پژوهشی بنیاد تقدیر کرد.
انتهای پیام
نظرات