رییس شورایعالی تهیهکنندگان سینما تاکید کرد: مذاکرات برای احقاق حق صاحبان فیلمها در جشنوارهی فیلم فجر ادامه دارد.
سید غلامرضا موسوی در گفت وگویی با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دربارهی اعتراض برخی از تهیهکنندگان دربارهی نپرداختن هزینه نمایش فیلمهایشان در جشنوارهی فیلم فجر بیان کرد: ما هر سال با توجه به شرایط موجود سعی میکنیم که با دبیران جشنواره در این زمینه صحبت کنیم، هر سال نیز با این جملهی معروف روبرو هستیم که امسال با توجه به شرایط مساعدت کنید، ان شاء الله سال آینده. و هر سال روز از نو روزی از نو.
این تهیهکننده سینما یادآور شد: این مذاکرات زمان آقای مسعودشاهی (یکی از دبیران سابق فجر) تقریبا به نتایج مثبتی رسیده بود اما متاسفانه دوباره شرایطی پیش آمد که در زمان دبیران دو جشنواره سی و سی و یک (جشنوارههای دو سال گذشته) دیگر شورای عالی تهیهکنندگان و خانه سینما مورد وثوق مجموعهی مدیریت سینمایی نبود و طبیعتا صنف جدید تهیهکنندگانی که توسط مدیران به وجود آمده بود باید این موضوع را پیگیری میکردند.
وی در عین حال با بیان اینکه شورای عالی تهیهکنندگان در حال پیگیری مذاکره با دبیر جشنواره سی و دوم است گفت: شورای عالی تهیه کنندگان در این دوره از جشنواره فجر بلافاصله با روی کار آمدن آقای علیرضا رضاداد کار خود را شروع کرد و مذاکراتی درباره تعداد سالنهای نمایش هر فیلم و برخی مسائل دیگر که مورد توجه تهیهکنندگان بود، انجام داد. در حال حاضر نیز بعضی از این مسائل به نتیجه رسیده، بعضی در حال مذاکره است و بعضی دیگر نیز هنوز روی میز قرار دارد و نتوانستهایم تا کنون به نتیجهای مشخصی دربارهی آنها برسیم.
رئیس شورای عالی تهیهکنندگان با تاکید بر ادامه مذاکرات برای احقاق حق صاحبان فیلمها در جشنواره فجر اظهار کرد: قرار است، هیات رئیسه شورای عالی در دیداری با آقای رضاداد که طی فردا یا پس فردا برنامهریزی خواهد شد، بعضی مسائل مغفول مانده و به نتیجه نرسیده را دوباره مطرح کرده تا بتواند مطالبات تهیهکنندگان محترم که در جشنواره، فیلمهایی دارند را به نتیجه برساند.
غلامرضا موسوی در بخش دیگری از این گفتوگو در پاسخ به پرسشی درباره مبنای مذاکره شورای عالی تهیهکنندگان با دبیر جشنواره فجر بیان کرد: ما در ابتدای این مذاکرات به این تفاهم رسیدیم که به جای تعداد سالن هر فیلم بر مبنای تعداد صندلیهایی که برای هر فیلم اختصاص میابد، مذاکره کنیم.
وی افزود: در این مذاکرات ما درباره مسائل مربوط به استانها و نمایش بعضی از فیلمها در سطح کشور به تفاهم رسیدیم اما درباره تعداد نمایش و مسائلی از جمله پرداخت حق نمایش هر فیلم در تهران قرار است در جلسهی آینده که به آن اشاره کردم، مذاکره کنیم. ان شاء الله در این جلسه به نتایج قابل قبولی دست پیدا کنیم تا هم تهیهکنندگان از این موضوع راضی باشند و هم دبیر جشنواره بتواند این رویداد مهم سینمایی را برگزار کند.
رئیس شورای عالی تهیهکنندگان در پایان سخنانش در پاسخ به درخواست جواد نوروز بیگی برای پیگیری مطالبات تهیهکنندگان از دبیر جشنواره فجر به ایسنا گفت: آقای نوروز بیگی مسائل و نگرانیهایی داشتند که آنها را در میان گذاشتند و ما نیز قطعا تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا این مطالبات به حق را پیگیری کرده و به نتیجه برسانیم.
ضمن اینکه مشکلات و کمبودهای دبیر جشنواره فجر را نیز درک میکنیم اما به عنوان یک صنف تمام تلاشمان این است که مطالبات به حق همکارانمان را به نتیجه برسانیم.
به گزارش ایسنا، برخی از تهیه کنندگانی که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر آثاری را در بخش مسابقه دارند، در گفتوگوهایی با ایسنا از تعداد نمایش فیلمهایشان در روزهای جشنواره ابراز نگرانی کرده بودند و معتقدند که این تعداد نمایش میتواند تاثیر نامطلوبی روی اکران عمومی فیلمشان در طول سال 93 بگذارد.
انتهای پیام
نظرات