دکتر علیاصغر محکی، استاد ارتباطات و از شاگردان استاد معتمدنژاد، معتقد است: وجود شریف برخی شخصیتها به یک رشته علمی اعتبار میدهد و زندهیاد استاد کاظم معتمدنژاد از جمله شخصیتهای علمی ایران است که علوم ارتباطات به خاطر ایشان ارزش و اعتباری دوچندان یافته است.
در یادداشتی که دکتر محکی در پی درگذشت پروفسور کاظم معتمدنژاد در اختیار بخش رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قرار داده، آمده است: «استاد از دانشآموختگان همعصر دکتر علی شریعتی است که با آن مرحوم در فرانسه ارتباط نزدیک و دوستانه داشته است. ایشان در دوره حضور در خارج از کشور، علاوه بر دکترای روزنامهنگاری، موفق به کسب درجه دکترای علوم سیاسی و دکترای حقوق نیز میشود و برای تدریس در دانشگاه سوربن پاریس دعوت به همکاری میشود و مدتی نیز در آنجا تدریس میکند.
ایشان در اواخر دهه چهل هجری شمسی مدرسه عالی روزنامهنگاری را در ایران تاسیس میکنند که بعدها به دانشکده علوم ارتباطات ایران تغییر عنوان میدهد. در طول حدود پنجاه سال تکاپوی بیوقفه علمی، دکتر کاظم معتمدنژاد در بنای علمی ایران، از خود یادگار فراوانی برجای گذارده است. نگارش و انتشار دهها عنوان کتاب و مقاله علمی معتبر، حضور موثر در اجلاسها و نشستهای علمی بینالمللی، تربیت صدها دانشآموخته فرهیخته، راهاندازی انجمن علمی مطالعات جامعه اطلاعاتی در ایران از جمله این یادگاران هستند.
جامعه دانشآموختگان علوم ارتباطات ایران، خدمات این اندیشمند بزرگ را از یاد نخواهند برد. بیتردید پاسداری از یادگار علمی ایشان در گرو پیمودن راه روشنی است که این استاد فرزانه به روی ما گشوده است.
یادش جاویدان و نامش ماندگار»
انتهای پیام
نظرات