کارگردان انیمیشن «طعم شیرین عسل» که اکنون هر شب ساعت 20 از شبکه پویا به روی آنتن میرود، گفت: اگر میخواهیم پند و اندرز یا پیامی را از طریق انیمیشن انتقال دهیم، در درجهی اول باید آن انیمیشن سرگرمکننده باشد.
علی جعفری در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیان کرد: به وسیلهی تجربهها و تکینیکها میتوان یک انیمیشن را سرگرمکننده کرد. همچنین زیبایی کار را هم باید رعایت کنیم تا کودکان و نوجوانان ما ذهنشان را با آن انیمیشن درگیر و ادامهاش را دنبال کنند.
این کارگردان ویژگی «طعم شیرین عسل» را نوآوری در سبک اجرای کاتاوت دانست و دربارهی تفاوتهای ظاهری و محتوایی آن نسبت به سایر انیمیشنهای تولید شده در این موضوع، خاطرنشان کرد: در ساخت کاراکترها دقت ویژهای صورت گرفته و از کاتاوتهای دیگر متفاوت است؛ مرکز پویانمایی صبا نیز به این امر اذعان کرده است.
او ادامه داد: حرکتسازیها از کیفیت بالاتری برخوردارند و آنچه که نماد بیشتری دارد، ساخت کاراکترها و رنگآمیزیهاست.
جعفری خاطرنشان کرد: از نظر محتوایی هم از آنجایی که کودکان و نوجوانان باید با فرهنگشان آشنا شوند، نگاهی به پند و اندرزها و داستانهای کهن ایرانی داریم.
کارگردان انیمیشن «طعم شیرین عسل» ضمن بیان اینکه این انیمیشن 60 کاراکتر دارد، خبر داد: قرار است این مجموعه تا 52 قسمت ساخته شود که اکنون 22 قسمت از آن به روی آنتن میرود و بقیهی قسمتها در حال نگارش هستند.
وی متذکر شد: در قسمتهای جدید، کاراکترها تغییر خواهند کرد و از داستانهای بوستان و گلستان فاصله خواهیم گرفت و به سراغ ضربالمثلهای کهن میرویم.
به گزارش خبرنگار ایسنا، انیمیشن 22 قسمتی «طعم شیرین عسل» به تهیهکنندگی مرکز پویانمایی صبا تولید شده است؛ این انیمیشن برگرفته از پند و اندرزهای بوستان و گلستان سعدی است که محمدرضا عابدی و حسن چگینی آن را نوشتهاند.
سایر عوامل نیز عبارتند از:
سرپرست انیماتورها: ابوالفضلجعفری، انیماتورها: مژده نیکخواه، مصطفیآبادیان، حامدصفری، مریمجمالی، هانیه شهرامپور، تدوین: پوریا خلیلی، آهنگساز: سروش عابدی، رنگآمیز و بکگراند: مهرنوش روحانی، طراح شخصیت: مانی وطندوست، طراح بکگراند: یاشارتمندهرو، مشاور کارگردان: محمدرضا عابدی.
انتهای پیام
نظرات