قائممقام وزیر ارشاد در امور شعر و ادب گفت: اگر جشنواره شعر فجر بخواهد مؤلفهها و شاخصهایی را در سطح کشور به وجود بیاورد که محک ارزیابی شعر در کشور باشد، نیازمند مقدماتی است که باید برای فراهم شدن آنها تلاش کرد.
به گزارش بخش ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یحیی طالبیان یکی از این مقدمات را اطلاعرسانی زماندار، گسترده و متنوع در مورد جشنواره شعر فجر عنوان و اضافه کرد: در صورتی که این اتفاق بیفتد، مشارکت شاعران در آن و تنوع اشعارشان، بیشتر خواهد بود.
رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در ادامه گفت: نبود محدودیت در ارسال شعرها به جشنواره شعر فجر یک مزیت محسوب میشود و میتواند در الگوسازی برای جشنوارهها بویژه رقابتهای شعری کشور مؤثر باشد.
طالبیان همچنین گفت: اگر داوری جشنواره شعر فجر در هر چهار حوزه درست باشد، جشنواره شعر فجر عمق بیشتری خواهد یافت که این مسأله امسال با انتخاب افراد شاخص به عنوان داور که حلقهای به هم پیوسته و متشکل از شاعران شناختهشده و جمعی از مدرسان دانشگاه و ناقدان شعر هستند، به میزان زیادی تقویت شده است.
این مدرس دانشگاه اطلاعرسانی جشنواره شعر فجر را هم مسألهای مهم و کیفیت آن را در این دوره قابل تحسین دانست و گفت: تقریباً همه کسانی که در کشور پیوندی با شعر دارند و به نوعی با این هنر والا گره خوردهاند، از کمیت و کیفیت برنامههای دوره هفتم جشنواره شعر فجر اطلاع یافتهاند.
او افزود: این مسأله در مشارکت شاعران در جشنواره شعر فجر امسال تأثیر زیادی داشته است.
طالبیان ادامه داد: جشنواره شعر فجر در هفت دوره خودش و هر سال نسبت به سال قبل، از تنوع کمی و کیفی بهتری برخوردار بوده و هر سال سعی شده با مشورت با صاحبنظران و اصحاب شعر، ارتقا پیدا کند.
قائممقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور شعر و ادب گفت: تلاشی هم که امسال برای مردمی کردن شعر انجام شده و قرار است شاعر تأثیرگذار 10 سال اخیر انتخاب شود، شایسته تقدیر است.
طالبیان در عین حال از همه صاحبنظران و اصحاب نقد خواست که جشنواره شعر فجر را از زاویه دید خودشان نقد و بررسی کنند و در این رابطه تأکید کرد: باید کاستیها را برطرف و نقاط قوت را تقویت کرد.
انتهای پیام
نظرات