یک پژوهشگر و محقق با بیان اینکه «در زندگی فردی و اجتماعی موضوعی را نمیتوان تعیین کرد که نسبت به سایر موضوعات مهمتر باشد» گفت: ما باید به همه مسائل زندگی اهمیت بدهیم نه یک سبک کاریکاتورگونه را اجرا کنیم و یکسری از مسائل را پررنگ و برخی را کمرنگ نشان دهیم.
وحیدرضا ملکی در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه «ما در جامعه نسبت به مسائل دینی ضعیف عمل میکنیم» اظهار کرد: ما اسم دین را در جامعه داریم ولی عملا به آن هیچ اهمیتی نمیدهیم بین مسائل زندگی ما تناسب کمی وجود دارد و باورهای غلط باعث شده عملکرد ما هم نامناسب شود.
وی در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی افزود: سخنان رهبری نشان دهنده این است که ما به مرحله هشدار رسیدهایم، حتی در سادهترین مسائل مثل رانندگی کردن ارگانهای ما باید به این مساله بپردازند و به آن اهمیت ویژهای بدهند.
ملکی با بیان اینکه «باید شاخصهای دین را برای رسیدن به سبک زندگی دینی رعایت کنیم» خاطرنشان کرد: مسائل دینی برای سامان دادن به تمام امور زندگی مثل فرهنگ، سیاست، اقتصاد، اجتماع و امثال اینها دستورات مهمی دارد.
این پژوهشگر و محقق با بیان اینکه «توصیههای اسلام برگرفته از آیات و روایات قرآن و ائمه است» گفت: بنا به گفته آیتالله بهجت برای رسیدن به یک زندگی دینی و سعادتمند شدن باید عمل به واجبات و ترک محرمات را در دستور زندگی خود قرار دهیم.
وی با بیان اینکه «باید پایه و اساس دین را انجام دهیم» تاکید کرد: برای سامان دادن به زندگی دینی ضروری است که مستحبات و مکروهات را در زندگی جدی بگیریم.
ملکی در پایان با اشاره به نقش حوزویان و دانشگاهیان برای رسیدن به سبک زندگی دینی گفت: تمامی مراکز باید تولید علم دینی را در دستور کار داشته باشند و به خصوص حوزهها؛ زیرا عملکرد آنها در حوزه دین و عملیاتی کردن مسائل دینی در زندگی مهم است و تمام امور زندگی ما مهم و در یک سطح هستند.
انتهای پیام
نظرات