سرپرست دفتر توسعه گردشگري: جريان يكسويهي سفر به تركيه خاتمه مييابد ارزان بودن سفرهاي خارجي تقصير سازمان ميراث فرهنگي نيست
سرپرست دفتر توسعهي گردشگري، بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: قيمت سفرهاي خارجي بهخاطر ثابت نگه داشتن نرخ ارز در كشور، ارزان بهنظر ميرسد، اگر نرخ ارز برابر با بازار جهاني شود، اين سفرها نيز گران ميشوند.
لادن جعفري تهراني در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه عوامل زيادي قيمت سفر را تحت تأثير قرار ميدهند، اظهار كرد: در حال حاضر شرايط طوري شده كه هزينهي سفر به تركيه ارزانتر از چابهار است و اين تقصير سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نيست، چون عوامل زيادي بر قيمت سفرها تأثير دارند؛ ولي همهي سنگيني اين شرايط متوجه ما شده است.
او به جريان نامتوازن سفر بين تركيه و ايران اشاره كرد و گفت: تفاهمنامهاي را با تورساب (اتحاديه گردشگري تركيه) بستهايم كه قرار شد، تبادل گردشگر بين دو كشور اتفاق افتد و در نمايشگاههاي گردشگري تركيه حضوري قوي داشته باشيم تا جريان يكسويهي سفر به سمت اين كشور خاتمه يابد.
سرپرست دفتر توسعهي گردشگري، بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با بيان اينكه بخش خصوصي با تورساب ارتباط برقرار كرده است تا روند خروج انبوه گردشگران ايراني به تركيه را تغيير دهد، در پاسخ به اين پرسش كه در شرايطي كه جامعهي تورگردانان و كانون سراسري انجمنهاي صنفي دفاتر خدمات مسافرتي كشور طبق قرارداد امضاشده، تعاملي با اتحاديهي گردشگري تركيه ندارند، اين بخش خصوصي كيست؟ ادامه داد: كانون جهانگردي و اتومبيلراني تفاهمنامههايي را با تورساب دارد و شركتهاي گردشگري خصوصي زيرمجموعهي آن نيز ارتباطهايي را با اين اتحاديهي گردشگري برقرار كردهاند.
او بيان كرد: ما با ايجاد تسهيلات در صدور رواديد، لغو رواديد با برخي كشورها و حضور در نمايشگاههاي خارجي تلاش ميكنيم به سمتي برويم كه جريان گردشگري را بين كشورهاي همسايه و منطقه ايجاد كنيم.
تهراني ادامه داد: از زماني كه با جمهوري آذربايجان لغو رواديد كرديم، سفرهاي ورودي از اين كشور به ايران چند برابر شده است.
سرپرست دفتر توسعهي گردشگري، بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در ادامه دربارهي اقدام برخي كشورها در منصرف كردن گردشگرانشان براي سفر به ايران، اظهار كرد: برخي سفارتخانههاي خارجي به اتباع خود توصيه ميكنند، به ايران سفر نكنند يا سفرشان را محدودتر كنند. متأسفانه تبليغات منفي دربارهي ايران زياد است و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بهعنوان متولي وظيفه دارد، اين تصويرسازيهاي منفي را پاك و تبليغات مثبت را جايگزين كند. ما اين كار را بهشدت از اول امسال آغاز كردهايم.
تهراني در ادامه به برگزاري تورهاي آشناسازي براي خبرنگاران خارجي در ايران اشاره كرد و افزود: مكاتبههايي با سفارتخانههاي ايراني شده است و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري پذيراي گروههاي خبرنگاري است كه از آن بسيار استقبال شد و گروههاي خبري را معرفي كردند.
به گفتهي او، تا كنون اين تورها براي خبرنگاران كشورهاي عمان، لبنان، چين، فرانسه، مالت، آلمان، تركيه و حاشيهي خليج فارس برگزار شده و سفر آنها به ايران بازتابهاي خبري بسيار خوبي داشته است.
وي بيان كرد: اين تورها به فراخور نياز گردشگران آن كشورها برنامهريزي شدند، مثلا براي عمان و لبنان بيشتر، ظرفيتهاي پزشكي را در بخش گردشگري سلامت معرفي كرديم كه اكنون در حال تبليغ از رسانههاي اين كشورهاست.
تهراني اضافه كرد: پيش از نوروز امسال نيز 25 خبرنگار فرانسوي از روزنامههاي لوموند و فيگارو به ايران آمدند. حتا پس از آن هم دو خبرنگار ديگر از روزنامهي فيگارو به ايران سفر كردند. ما مستمر روي اين گروهها كار ميكنيم و تا پايان سال، گروههاي خبري ديگري را نيز به ايران ميآوريم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات