مديركل اوقاف و امور خيريه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: بيش از 400روستاي بالاي 20 خانوار اين استان فاقد مسجد هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه كهگيلويه و بويراحمد، حجتالاسلام سيدعلي صالح موسوي اعظم كه در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران سخن ميگفت، افزود: در شهرهاي اين استان با كمبود 80 مسجد مواجهيم، بطوري كه در شهر ياسوج حدود 15 مسجد نياز است.
وي اظهار كرد: در سالجاري موقوفات استان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش يافته است، اما در شهرستان گچساران موقوفات بيشتر از ساير شهرستانهاي استان است.
مديركل اوقاف و امور خيريه كهگيلويه و بويراحمد با بيان اين مطلب كه ساخت مسجد مقدسترين كار است، خاطرنشان كرد: استقبال مردم استان در ايجاد و ساخت مسجد خوب است، بطوري كه هم اكنون حدود 100قطعه زمين وقفي براي ساخت مسجد در استان داريم.
موسوي اعظم با اشاره به اين مطلب كه مبناي كار دولت ساخت مسجد نيست، اما كمكهايي را در اين خصوص ميكند، تصريح كرد: حدود 400 مسجد ناتمام و نيمه كاره در اين استان وجود دارد كه نياز به كمك و اعتبار دارند.
وي با بيان اين مطلب كه روحيه كمك و وقف در اين استان ضعيف است، ادامه داد: دليل اين امر فقر نيست، بلكه جا نيفتادن فرهنگ وقف و كمك است.
مديركل اوقاف و امور خيريه كهگيلويه و بويراحمد ابراز كرد: اين استان محل فرزندان اميرالمومنين(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) است و با توجه به وسعت و جمعيت در بين استانهاي كشور بيشترين امامزادهها در اين استان قرار دارد.
موسوي اعظم بيان كرد: بسياري از بيماران صعبالعلاج با توسل و زيارت امامزادههاي اين استان شفا پيدا كردند.
وي اظهار كرد: درآمد امامزادههاي استان كهگيلويه و بويراحمد براي هزينه ساخت و ساز آنها كافي نيست و بيشتر كمكها مردمي است.
مديركل اوقاف و امور خيريه كهگيلويه و بويراحمد با بيان اين مطلب كه امامزادهها پيوسته بايد توسعه داده شوند، اضافه كرد: برخي از امامزادههاي استان را بدون طرح جامع ساختهاند كه بايد تخريب و بر اساس طرح جامع ساخته شوند كه با اين وضعيت اغلب امامزادههاي استان نياز به بازسازي و احياء دارند.
انتهاي پيام
نظرات