به گزارش ایسنا، حسین ملانوری ـ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه ـ اظهارکرد: پنج دستگاه اساسی در این سند عضویت دارند که عبارتند از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به عنوان رکن راهبری مساجد کشور، مدیریت حوزههای علمیه کشور به عنوان رکن تامین امام جماعت مساجد کل کشور، سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان رکن تأمین نرمافزاری و برنامههای آموزش کادرسازی مساجد، سازمان اوقاف و امور خیریه رکن تامین سختافزاری مساجد از ساختمان تا امکانات دیگر و سازمان بسیج به عنوان رکن پیگیری امور سیاسی و تشکلهای مردمی مسجد هستند.
وی با بیان اینکه این پنج رکن در کنار یکدیگر قرار گرفتند تا بتوانند امور مسجد را ساماندهی کنند، اظهار کرد: بر اساس این طرح لازم بود تا کسانی که در شهرستانها امور مساجد را پیگیری میکنند، آموزش ببینند. بر همین اساس دوره آموزشی را شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با محوریت دبیرخانه قرارگاه ملی مسجد طراحی کرد که در طی سه هفته اجرا شد. با برگزاری این دوره همدلی و هماهنگی بیشتر میان اعضا صورت گرفت، مباحث مطرح شده در این دوره در یک کمیسیون جمع آوری شد و ابهامات و مسائل برطرف شد.
وی در مورد همکاری ارکان این طرح گفت: از طرف مدیریت حوزه علمیه عرض میکنیم که صد در صد همکاری را با قرارگاه در این طرح انجام میدهیم، زیرا مسجد برای ما از اهمیت فوقالعاده برخوردار است و هماهنگی و همافزایی همه دستگاهها در این طرح از جمله اهدافی است که برای ما اولویت دارد. در معاونت تبلیغ حوزه نیز همایشی به همراه معاون تبلیغی کل کشور برگزار شد و این طرح برای آنها تشریح شد و در همایش دیگری به صورت حضوری تمام معاونان تبلیغات شهرستان توجیه شدند و همچنین وبینار عمومی برای معاونان شهرستانی برگزار شد و مسائل مربوط به قرارگاه و طرح برای آنها توضیح داده شد تا انشالله نیروهای خوب ما در این طرح پای کار باشند و این طرح به نتیجه مطللوب برسد.
انتهای پیام
نظرات