• یکشنبه / ۵ دی ۱۳۸۹ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8910-10545.170183
  • خبرنگار : 71012

روايت خبرنگار ايسنا از پشت صحنه‌ «قهوه تلخ»؛ سريال مهران مديري تا پايان محرم عرضه نمي‌شود

روايت خبرنگار ايسنا از پشت صحنه‌ «قهوه تلخ»؛ 
سريال مهران مديري تا پايان محرم عرضه نمي‌شود

مجموعه‌ي جديد «قهوه تلخ» تا پايان ماه محرم توزيع نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، تاكنون 10 مجموعه ـ شامل 30 قسمت ـ از سريال «قهوه تلخ» عرضه شده است و سري يازدهم از اين سريال ـ شامل قسمت‌هاي 31، 32 و 33 ـ پس از محرم توزيع مي‌شود.

تصويربرداري سريال «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري همچنان در لوكيشن اصلي اين سريال واقع در خيابان فرشته ادامه دارد.

***

اما آنچه در ادامه مي‌خوانيد روايت خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا از پشت صحنه‌ي سريال «قهوه تلخ» است كه به تصويربرداري قسمت‌هاي اوليه‌ي اين سريال در مهر ماه مربوط مي‌شود.

پشت صحنه‌ي سريال «قهوه تلخ» همانند محصولي كه در خانه‌ها به دست مردم مي‌رسد، صميمي است و شوخي رمز كارت داخل جعبه‌هاي سي.دي فيلم، در پشت صحنه، از ميان مردم عادي كه اين مجموعه را مي‌بينند، جدي‌تر است؛ تا آنجا كه از زبان عوامل شنيده مي‌شود، خود مهران مديري هم هر بار، شماره‌ي رمز را اس.ام.اس مي‌كند و چشم انتظار برنده شدن يكي از آن واحدهاي آپارتماني است!

يك خانه‌ي استيجاري در خيابان فرشته، مكاني است كه مهران مديري اين روزها سريال «قهوه تلخ» را در آن مي‌سازد؛ البته «پاورچين» هم پيش از اين در همين خانه تصويربرداري شده بود.

مهران مديري در اوايل ساخت «قهوه‌ي تلخ» توانست قانون كپي رايت و احترام به حقوق مولفين كه مدت‌ها به دست فراموشي سپرده شده بود را با ديالوگ‌هايي كه در ابتداي سي دي‌هايش ضبط كرده بود، وارد ادبيات عاميانه‌ي مردم كند؛ در كنار مردم عادي برخي كارگردانان از جمله حسن فتحي هم به حمايت از او برخاسته و اعلام كردند كه مديري به نيابت از سايرين اين كار را انجام داده است.

بخش‌هايي از سريال «قهوه تلخ» در مجموعه فرهنگي ــ تاريخي نياوران تصويربرداري شده است كه هنوز هم اين مجموعه‌ي تاريخي براي فيلم‌برداري، هزينه‌هاي بسيار گراني را از تهيه كنندگان دريافت مي‌كند.

ساير لوكيشن‌ها كه به بخش تاريخي سريال «قهوه تلخ» مربوط مي‌شود، در همين خانه اجاره‌اي ساخته شده و مي‌توان به زندان،‌ اتاق خواب پادشاه‌، بازار، نظميه‌ و... اشاره كرد؛ نقش‌هاي روي شيشه‌ها و ديوارها نيز كه رنگ و بوي قاجاري را به لوكيشن‌هاي اين فيلم هديه داده است كار پانتآ واعظ نيا است.

كارطراحي لباس و گريم اين مجموعه نيز مانند طراحي صحنه‌اش، گسترده و پر هزينه بوده است و لباس‌ها با پژوهش‌هاي مختلف در زمينه لباس‌هاي دوره قاجار طراحي‌ شده‌اند كه البته با تغييراتي در رنگ در اين مجموعه ارائه شده‌اند.

به گزارش ايسنا، از زماني كه نخستين قسمت‌ها از «قهوه تلخ» عرضه شد بيش از سه ماه مي‌گذرد؛ در بدو امر ـ 23 شهريور ماه ـ اعلام شد كه ساخت اين مجموعه با 34 بازيگر اصلي و گروهي شامل 200 نفر و با پيش توليد حدود پنج ماه براي طراحي و ساخت دكور و همچنين طراحي و دوخت لباس، از تيرماه سال 88 آغاز شده و حدود شش ماه ديگر ـ تا پايان سال 89 ـ ادامه خواهد داشت. اما با توجه به اينكه توليد و خصوصا عرضه‌ي «قهوه تلخ» در مقاطعي مانند همين هفته‌هاي اخير، با توقف همراه بوده است، شايد بايد ساخت اين سريال طنز را در سال 90 هم انتظار كشيد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha