• شنبه / ۸ آبان ۱۳۸۹ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8908-04672

/نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها/ استاد ارتباطات دانشگاه علامه: نمايشگاه بايد برروي محتوا هم تاثيرگذار باشد

يك استاد ارتباطات معتقد است انتقادي كه مي‌توان به نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها وارد دانست، نوع چينش و گزينش غرفه‌ها و نشريات است كه به صورت سليقه‌يي اعمال شده است.

عباس اسدي - استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي - در نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها در غرفه ايسنا، با بيان اينكه در اين نمايشگاه افراد با نشريات مختلف و خبرگزاري‌ها آشنا مي‌شوند گفت: بسياري از نشريات به دلايلي همچون فضاي سياسي و آشنا نبودن برگزاركنندگان جشنواره با فضاي مطبوعاتي در نمايشگاه امسال حضور ندارند.

وي ادامه داد: درست است كه برگزاركنندگان نمايشگاه از بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هستند اما به طور آكادميك با فضاي مطبوعاتي آشنايي ندارند و اين مانع باعث مي‌شود نشرياتي كه دگرانديش باشند و مستقل‌تر عمل مي‌كنند، براي حضور در نمايشگاه دعوت نشده و يا از حضور امتناع كنند.

اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: مراجعه‌كنندگان به اين نمايشگاه بايد با نشرياتي كه برروي گيشه روزنامه‌فروشي‌ها مي‌بينند، از نزديك آشنا شده و نظرات خود را بيان كنند تا مسوولان نشريات و خبرگزاري‌ها نيز بتوانند با خواست مخاطبان بيش‌تر آشنا شوند. ضمن اينكه مي‌توان مطمئن بود اگر تنها نمايشگاه محلي براي حضور غرفه‌ها و فروش نشريات باشد، هيچ تاثيري برروي محتوا ديده نخواهد شد.

او گفت: درباره‌ي فضاي نقد حاكم بر مطبوعات گفت: اگر به عنوان مثال درباره فوتبال نقد بنويسيم، دست منتقد باز است اما در سياست داخلي و خارجي روزنامه‌نگاران اين آزادي را ندارند.

اسدي با بيان اينكه نحوه نقد كردن به خود روزنامه‌نگار مربوط است اظهار كرد: روزنامه‌نگاري كه از مسائل روز آگاه است و خطوط قرمز را به خوبي مي‌شناسد، هر قدر اين خطوط تنگ هم باشند، حرف خود را مي‌زند اما متاسفانه در جامعه ما فضا به گونه‌اي است كه آستانه تحمل نقد پايين است.

اين استاد ارتباطات با تاكيد بر اينكه آستانه تحمل نقد بين مردم جامعه و مسوولان بايد تقويت شود، خاطرنشان كرد: هر نقد را نبايد به عنوان پديده‌اي منفي نگاه كرد. اگر اين امر صورت بگيرد و نگاهي مثبت به نقدهاي سازنده شود، اتفاق خوبي در مطبوعات پيش آمده است و به نظر من تا نقد وجود نداشته باشد، جامعه نمي‌تواند خود را به تكامل برساند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha