• شنبه / ۸ آبان ۱۳۸۹ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8908-04677

/نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها/ آموزش خط بريل در نشريه‌ي ويژه‌ي نابينايان

/نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها/
آموزش خط بريل در نشريه‌ي ويژه‌ي نابينايان

خط بريل در غرفه ماهنامه علم و فرهنگ ويژه نابينايان به بازديدكنندگان آموزش داده مي‌شود.

امير سلامي - سردبير نشريه علم و فرهنگ - در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه ماهنامه علم و فرهنگ ويژه نابينايان كه به خط بريل تاكنون در 25 شماره منتشر شده است، نشريه‌اي فرهنگي و اجتماعي است كه به طور كاملا خصوصي منتشر مي‌شود.

او ادامه داد: در غرفه اين ماهنامه، امكاناتي وجود دارد كه افراد عادي بتوانند با خواندن و نوشتن خط بريل آشنا شوند، به طوري كه تاكنون از اين امكان استقبال زيادي شده است.

وي افزود: اين ماهنامه به دليل دارا بودن مخاطبان خاص در مراكز عمومي همچون كتابخانه‌ها و بهزيستي توزيع مي‌شود و نيز از علاقه‌مندان حق اشتراك مي‌گيرد و برروي گيشه نمي‌رود، به‌طوري كه بيش از سه هزار مشترك در سراسر كشور دارا است.

سلامي هم‌چنين اظهار كرد: به دليل اينكه نشريه به صورت خصوصي منتشر مي‌شود، توان مالي زيادي براي تبليغ كردن و معرفي آن وجود ندارد؛ اما با اين حال ميزان استقبال از آن بد نيست و حتي مي‌توان گفت افراد نابينا طي دو سال گذشته كه از انتشار آن مي‌گذرد، استقبال خوبي از اين نشريه ويژه نابينايان داشته‌اند.

او در پاسخ به اين سوال كه در پروسه تهيه اين نشريه افراد نابينا چه سهي دارند، اظهار كرد: در تهيه مطالب، چاپ و نيز توزيع نابينايان نقش اساسي ايفا مي‌كنند، همچنان كه بخشي از تهيه مطالب توسط افراد عادي صورت مي‌گيرد و يكي از ويژگي‌هاي اين نشريه كار تلفيقي افراد بينا و نابينا در كنار يكديگر است.

وي در بيان مشكلات مربوط به تهيه اين ماهنامه گفت: به خاطر خصوصي بودن و هزينه بالاي نشر، متاسفانه تاكنون مكاني را براي دفتر نشريه در اختيار نداشته‌ايم و كار به صورت خانگي انجام مي‌شود.

سلامي افزود: مشكل ديگر صاحبان كالاها و تبليغات هستند كه شايد به دليل عدم باور به اينكه تبليغات در نشريه نابينايان در اماكن عمومي همچون كتابخانه‌ها و دانشگاه‌ها ديده مي‌شوند و بازتاب مالي دارد، هنوز تبليغات خود را به اين نشريه نمي‌دهند.

وي خاطر نشان كرد: بنا به دلايل گفته شده هنوز موفق به گرفتن آگهي نشديم در حالي كه محل ارتزاق نشريات تبليغات است.

او در پايان ابراز كرد: سازمان‌ها و اداره‌هايي كه كارمند نابينا دارند، مي‌توانند با اشتراك اين نشريه در پيشبرد اهداف ما كمك كنند و نيز سهمي در اطلاع‌رساني به قشر نابيناي جامعه داشته باشند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha