خبرگزاريهاي بينالمللي اذعان به درست نبودن خبرهايشان را عيب نميدانند اما در عين حال بر اين نكته هم تاكيد دارند كه همه تلاش خود را به كار ميگيرند تا خبرهاي صحيح و موثق مخابره كنند.
يونس شكرخواه - مدرس ارتباطات - در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: دستكاري كردن ساعت ارسال خبر يا اصلاح آن به گونهاي كه مخاطب اشتباه موجود در خبر را متوجه نشود، در خبرگزاريهاي بزرگ جهان وجود ندارد؛ خبرگزاريهاي جهاني با افزودن واژه update به ابتداي خبر، به روز شدن آن را كه ميتواند شامل تغيير يا افزايش مطالب خبر باشد، اعلام ميكنند بنابراين به حذف خبر احتياجي نيست البته شايد در مواردي بسيار استثنايي چنين اتفاقي افتاده باشد كه من خبر ندارم.
وي افزود: در اصلاح اخبار ترجيح ميدهم خبر حذف نشود بلكه بر اساس سنتهاي رايج حرفهيي عمل شده و به روز شود. در به روز شدن كه عموما با افزودن پاراگرافها به خبر صورت ميگيرد، حتما اعلام ميشود كدام مطالب و در پاراگراف چندم به خبر اول افزوده شده است تا تكليف مخاطب كاملا روشن باشد.
اين استاد روزنامهنگاري آنلاين اضافه كرد: رسم در جهان اين است كه خبرگزاريهاي حرفهيي اعلام ميكنند اخبارشان ممكن است اشتباه باشد و صريحا هم ميگويند كه خبرهاي ما نبايد مبناي تصميمسازي و بهخصوص تصميمات مالي قرار بگيرد و اگر چنين شود، مسووليت هيچ پيامدي را نميپذيرند.
به گفته او آنها همچنين به صراحت ميگويند درباره محتواي ساير سايتهايي كه به آنها لينك ميدهند نيز هيچ مسووليتي ندارند؛ در واقع خبرگزاريهاي بينالمللي اذعان به درست نبودن خبرهايشان را عيب نميدانند اما در عين حال بر اين نكته هم تاكيد دارند كه همه تلاش خود را به كار ميگيرند تا خبرهاي صحيح و موثق مخابره كنند.
انتهاي پيام
نظرات