12 نماينده از معتبرترين آژانسهاي توريستي چين پس از بازديد ايران: گردشگران چيني از اواسط سپتامبر وارد ايران ميشوند تاكنون اسمي از تختجمشيد نشنيده بوديم!
12 نماينده از معتبرترين آژانسهاي توريستي چين ضمن بازديد از جاذبههاي شهرهايي چون اصفهان، شيراز، تهران و جزيرهي كيش به برريس وضعيت امكانات اقامتي و رستورانهاي اين نقاط جهت برنامهريزي براي ورود تورهاي چيني به كشور پرداختند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، اين گروه پيش از ترك ايران به قصد چين، و پس از ارايهي گزارش سفر خود به آژانس دعوع كنندهي ايراني، وضعيت گردشگري و امكانات موجود در كشور را مناسب ارزيابي كردند و بر اين اساس، تصميم گرفته شد تا با فراهم كردن شرايطي در بخش هتلها و رستورانهاي ايراني، برنامهي ورود تورهاي چيني را به ايران از اواسط سپتامبر سال جاري شروع كنند.
اين گروه پس از بازديد از جاذبههاي تاريخي و فرهنگي شهرهاي اصفهان وشيراز به اشتراك فرهنگي و قدمت تمدن ايران و چين تاكيد و اعلام كردند: فعاليت ورود تور گردشگري از چين را بيشتر به بخش فرهنگي و اقتصادي متمركز ميكنيم.
همچنين اين آژانس داران چيني پس از بازديد از 10 هتل ايراني در مسير گردشگري خود هتلهاي لالهي تهران، پارس شيراز و كوثر اصفهان را جهت اسكان تورهاي گردشگري خود انتخاب كردند.
ولي چون بازديد اين گروه از آژانسهاي توريستي چين از جزيرهي كيش در فصل گرما بود، نظر مساعدي براي فرستادن تور در اين زمان به كيش نداشتند كه اين برنامه براي فصل زمستان صدق نميكند.
دكتر علي رحيم پور، مدير كل استانداردهاي فني و نظارت درسازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ضمن ديدار با نمايندگان آژانسهاي توريستي معتبر چيني دراخرين روز حضور خود در ايران اعلام كرد: گردشگري از طريق راههاي ريلي را ميان دو كشور ايران وچين توسعه ميدهيم.
وي حمايت مالي از ايرانيهايي كه قصد فعاليت در زمينهي ساخت رستوران و هتلهاي چيني دارند، تربيت راهنمايان تور چيني زبان، تبليغ جاذبههاي ايران و چين در تلويزيون دو كشور و تهيه و توزيع اقلام تبليغاتي به زبان چيني را از جمله اقدامات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ذكر كرد و گفت كه اين برنامهها در اولويت كاري اين سازمان قرار دارند.
رحيم پور گفت: ايران در نمايشگاه بين المللي گردشگري چين شركت ميكند واز اين كشور براي حضور در نمايشگاههاي بين المللي گردشگري ايران دعوت ميكند.
وي ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با همكاري آژانسهاي ايران رابط ايران مركز سعي ميكند در هفتههاي آينده، نمايندگي چاينا ايرلاين را براي بازديد از جاذبههاي و مذاكره براي راه اندازي پروازهاي ارزان تر به مقصد چين به ايران دعوت كند.
مدير كل استانداردهاي فني و نظارت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با تاكيد بر اين كه ايران كشوري امن است، افزود: تلاش دولت ايران اين است كه زمينهي لازم را براي ورود گردشگران چيني به كشور فراهم كند.
وي با ابراز اينكه ايران و چين همواره دو متحد استراتژيك بودهاند، ابراز اميدواري كرد: با ايجاد زمينههاي مناسب در حوزهي گردشگري به عنوان دو كشور متحد نيز مطرح شوند.
رحيم پور ادامه داد: بايد با راه اندازي تورهاي مشترك جاده ابريشم را احيا كرد و اين گونه افقهاي جديدي را براي شناخت تمدن و فرهنگ دو ملت پديد آورد.
وي با بيان اينكه در سال گذشته حدود 3 ميليون و 5 هزار نفر ايراني به خارج از كشور سفر كردهاند، اظهاركرد: ايران اميدوار است با گسترش تعاملات گردشگري ميان دو كشور تعدادي از ايرانيها به چين سفر كنند.
رحيم پور در پايان ابزار كرد: اميدوار است اولين تورهاي گردشگري چين در ماههاي آينده به ايران سفر كنند.
مدير عامل دفتر خدمات مسافرتي ايران مركز و آژانس دعوت كنندهي اين گروه از معتبرترين آژانسهاي توريستي چين با اشاره به سفر محدود توريستهاي چيني در سالهاي گذشته گفت: اين مساله ناشي از نبود آژانسهاي رابط قوي و همراهي نكردن دولت با بخش خصوصي است.
يعقوب قاسمي با اشاره به عملكرد كشور تركيه در صنعت گردشگري طي سالهاي گذشته تصريح كرد: دولت تركيه با آژانسهاي توريستي اين كشور همراه است، ولي در ايران به دليل همراهي نكردن دولت با اين بخش، بيشتر آژانسهاي توريستي در حال ورشكستگي است.
قاسميبا اشاره به برگزاري همايش توريستي يك روزهي ايران در چين و عوت از معتبرترين آژانسهاي اين كشور به ايران گفت: قصد دارد يك ميليون نفر چيني را در 2 سال وارد ايران كند.
وي ادامه داد: بر اساس آمارهاي موجود چين تا سال 210 بيشترين خروجي را خواهد داشت و ايران بايد تلاش كند حداقل يك چهارم از اين سهم را به خود اختصاص دهد.
وي با بيان اينكه چينيها به دليل اينكه به صورت تركيبي سفر ميكنند دنبال سفرهاي ارزان هستند اظهار كرد: مذاكرههايي با شركت هواپيمايي ايران اير شده تا سفر براي گردشگران چيني ارزانتر تمام شود.
يكي از اعضاي اين گروه كه در دپارتمان توريستي يكي از آژانسهاي پكن فعاليت ميكند هدف از سفر خود به ايران را بررسي وضعيت اين كشور ذكر كرد و به خبرنگار ايسنا گفت: پس از بررسي وضعيت هتلها ورستورانهاي ايران تلاش ميكند تا مبادلهي توريست را از ماه نوامبر آغاز كند.
وي صنعت گردشگري ايران را قوي دانست و گفت: پيشرفت ايران در بخش گردشگري در جزيرهي كيش خيلي خوب احساس ميشود، چرا كه بيشتر مردم در اين منطقه در حال گذراندن تعطيلات و تفريح بودند.
اين توريست چيني با بيان اينكه ايرانيها مردمي پولدار و روشنفكر هستند، گفت: تمايل زيادي دارد تا اين مردم را به عنوان گردشگر به كشور خود جذب كند.
وي با اشاره به قدمت تمدن وتاريخ دو كشور ايران و چين ابراز كرد: ايران در زمينهي توريست فرهنگي ميتواند بسيار قوي فعاليت كند و آثار تاريخي ايران براي گردشگرن چيني نيز به دليل اينكه پيش از سفر به اين كشور اروپا را بازديد كردهاند، تعجب برانگيز خواهد بود.
اين آژانس دار پكني دربارهي مشكلات سفر 9 روزهي خود گفت: محدوديت براي استفاده از تلفن همراه در بسياري از نقاط ايران براي گردشگران مشكل آفرين خواهد بود.
وي حمل پول نقد و نبود امكانات براي استفاده از كارتهاي اعتباري و كمبود رستورانهاي چيني را از جمله محدوديتهاي سفر در ايران ذكر كرد.
وي در پايان ابراز كرد : اين گروه تلاش ميكند تا بر قيمتها تاثير بگذارد و سفرهاي ارزاني را براي گردشگران ايراني ترتيب دهند.
مسوول يكي از معتبرترين آژانسهاي توريستي پكن نيز با ابراز تمايل براي راه اندازي تورهاي اقتصادي به ايران به خبرنگار ايسنا گفت: ايران بايد براي معرفي جاذبههاي گردشگري و تاريخي خود بر بخش تبليغات سرمايه گذاري بيشتري داشته باشد.
وي افزود: به عنوان يك چيني تاكنون اسمي از پرسپوليس نشنيده بودم، در حالي كه اين اثر بزرگترين و زيباترين اثر تاريخي جهان است.
اين آژانسدار پكني دربارهي مشكلات موجود در بخش گردشگري اظهار كرد: در رستورانهاي ايران فقط يك نوع غذا يعني كباب سرو ميشود و آيا ايرانيها غذاي ديگري در رستورانهاي خود دارند؟
وي با اشاره به بازديد گروه از رستورانهاي چيني موجود در تهران گفت: اين رستورانها خيلي تشريفاتي هستند و ابزار زيادي را براي سرو غذا استفاده ميكنند كه اين مساله به بازنگري نياز دارد.
اين آژانس دار، غذا مسير و راهها و هتل را مهمترين موضوع براي گردشگر دانست ابراز كرد: در بخش راهها، ايران امكانات ضعيفي در حوزهي مسيرهاي زميني و اتومبيلهاي توريستي دارد و هتلهايي كه گفته ميشود 5 ستاره هستند اصلا در اين حد نيستند.
يك روزنامه نگار چيني نيز كه اين گروه را همراهي ميكند به خبرنگار ايسنا گفت: اين قدمت تاريخي در حد چين دارد، ولي تاكنون مطلب در اين باره نشنيده و نميدانستم.
وي افزود: بايد تبليغات، مقالهها و روزنامههاي بسياري به زبان چيني دربارهي ايران چاپ شود و در اختيار مردم عامه قرار گيرد تا با اين كشور كهن آشنا شوند.
اين روزنامه نگار روزنامهي "تايمز چين " ادامه داد: در طول اين سفر گزارشهاي مناسبي از ايران آماده كردهام كه در 10 سال سابقهي خبرنگاري خود چنين اطلاعاتي نداشتم، ولي پس از بازگشت تمام اين مطالب را در اختيار نهادها و روزنامهها قرار ميدهم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات