/نقش صداوسيما در حوزهي سلامت/ يك كارشناس برنامههاي خانواده سيما: اطلاعرساني لحظهيي تلويزيون عاملي موثر در كنترل بيماريهاي شايع است
يك كارشناس برنامههاي خانواده تلويزيون، دربارهي نقش صداوسيما در حوزه سلامت، گفت: ارائهي راهكارهايي براي بيماريهايي چون «وبا»، بيشتر از اطلاعات و آمار مورد توجه مخاطبان راديو و تلويزيون قرار ميگيرد.
محمدحسين سپهري در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، با بيان اين كه اطلاعات و آمار بيشتر مورد توجه كارشناسان است،اظهار كرد: از آن جا كه برنامههاي خانوادگي جذابيت زيادي در بين مخاطبان دارد، اين برنامهها ميتواند نقش تعيين كنندهيي در دادن آگاهيرساني در مورد مسايل بهداشتي به ويژه دربارهي بيماري واگير، همچون وبا در اين مقطع زماني داشته باشد.
كارگردان «به خانه برميگرديم»، اضافه كرد: با توجه به اين كه اطلاعات مردم دربارهي مسايل بهداشتي بسيار زياد شده است، با شنيدن خبر شيوع بيماري چون وبا، وحشتزده نميشوند. چون ميتوانند با توجه به اطلاعات كسب كرده از برنامههاي مربوط به مساله بهداشت و سلامت صدا و سيما، دربارهي چگونگي مقابله با ميكروبها و بيماريها مقابله كنند. البته اطلاعرساني لحظهيي تلويزيون نيز ميتواند عامل موثري در كنترل بيماريهاي شايع در جامعه باشد.
سپهري در پايان گفت: تلويزيون در چند سال اخير چه در برنامههاي خانوادگي و چه در آثار پزشكي خود، به دادن اطلاعاتي راجعبه پيشگيري از بيماريها در شبكههاي مختلف پرداخته است كه اين عامل باعث ميشود كه به يكباره بيماري در كشور شيوع پيدا نكند و در صورت بروز اين امر، مردم دچار وحشت نشوند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات