/گردشگري و دولت نهم/ رئيس سازمان گردشگري خراسان رضوي: ظرفيتهاي ناشناختهي استان شناسايي و بهرهبرداري شوند
ابوالفضل مكرميفر گفت: مديران گردشگري در دولت نهم بايد از سليقهاي عمل كردن و تهيه پروژههاي موازي پرهيز كنند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان رضوي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا مديريت يكپارچه و هماهنگي بين دستگاههاي دولتي را مهمترين عامل براي توسعهي گردشگري در سطح ملي و استاني دانست و افزود: با ارتقاء سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در سطح رياست جمهوري، گامهاي مهمي جهت تبيين جايگاه اين حوزه برداشته شد كه بر حوزهي مغفول ماندهي ميراث فرهنگي و گردشگري كشور تاثيرات شگرفي را بر جاي گذاشت.
وي تاكيد كرد: اختصاص اعتبارات كلان در سال جاري به حوزهي ميراث فرهنگي و گردشگري نشان از عزم همگاني دولت و مجلس براي ارتقاء جايگاه اين حوزه بود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان رضوي پتانسيل مذهبي و استقبال سرمايهگذاران بخش خصوصي جهت احداث تاسيسات گردشگري در اين استان در جايگاه مناسبي قرار دارد اما تداوم اين مساله نيازمند پيگيريهاي مستمر مسوولان دولتي است.
مكرميفر تصريح كرد: تخصيص بودجهها و به خصوص يك درصد اعتبارات استاني كه هنوز در بعضي از استانها به حوزهي ميراث فرهنگي و گردشگري تعلق نگرفته است، ابزار مناسبي براي حل مشكلات جاري ادارت و سازمانهاي ميراث فرهنگي و گردشگري و پرداختن به طرحها و پروژههاي عمراني است.
وي يادآور شد: مديران دولت نهم بايد با پرهيز از سليقهاي عمل كردن و اجراي طرحها و پروژههاي تعيين شده در سند توسعهي استان، جايگاه خراسان رضوي را از نظر توريسم مذهبي و فرهنگي به ميزان قابل ملاحظهاي افزايش دهند.
مكرميفر معتقد است: با شناسايي و برنامهريزي دقيق در خصوص ظرفيتهاي ناشناخته ي خراساسن رضوي، اين استان قابليت تبديل شدن به قطب گردشگري كشور در تمامي فصول را داراست.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات