بررسي وضعيت تاق كسري رهاشده است مدير دفتر ابنيه و بافتهاي تاريخي كشور: اين بنا جزئي از فرهنگ ماست
سازمان ميراث فرهنگي ارديبهشتماه امسال اعلام كرد كه به دنبال گزارشهاي رسيده درباره تخريب اماكن مذهبي كشور عراق، براي تشكيل دفتر مستقل نمايندگي ميراث فرهنگي ايران در آن كشور تلاش ميكند.
همچنين پس از انتشار گزارشهايي دربارهي ايجاد ترك در بناي تاريخي تاق كسري كه در حدود 30 كيلومتري جنوب شرقي بغداد قرار دارد، كارشناسان سازمان آمادگي خود را براي بازديد از اين بنا و بررسي كارشناسي آن اعلام كردند.
هفت ماه از اين سخنان ميگذرد و در اين مدت كشور عراق دستخوش تحولات داخلي بسياري بوده و تيم كارشناسي سازمان نيز در اين ماهها به عراق نرفته است.
محمدحسن محبعلي ـ مدير دفتر ابنيه و بافتهاي تاريخي كشور ـ در گفت و گو با خبرنگار بخش ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه بررسي وضعيت تاق كسري به نتيجه نرسيده است، گفت: هياتي از ايران قرار بود از آن بنا ديدن و با مسؤولان عراقي تبادل نظر كند؛ تا براي كار حفاظتي و مرمتي بتوان برنامهريزي كرد؛ ولي پس از ايجاد شرايط جديد و پيچيده در عراق اين مساله رها شد.
وي با اشاره به اينكه كارشناس عراقي تركهاي تاق كسري را كهنه و غيرفعال ميدانست، ولي نگهبان بنا اين نظر را قبول نداشت، افزود: براي بررسي نظر كارشناس ميخواستيم از بنا بازديد كنيم و در اين رابطه اقدامات اوليه را انجام داديم و اكنون وزارت خارجه بايد ادامهي كار را پيگيري كند؛ به هر حال، اين بناها جزو فرهنگ ما است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات