جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1403113022150
  • خبرنگار : 71573

مدال کانون زمستان برای شهره سلطانی و مهدی یغمایی

مدال کانون زمستان برای شهره سلطانی و مهدی یغمایی

جشن نوزدهمین سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، جمعه سوم اسفند ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کانون، سجاد عزیزی‌آرام مدیر کانون ادبی زمستان، با اعلام این خبر گفت: در دو دهه تلاش بی‌وقفه این کانونِ مردم‌نهاد، ما بیش از ۲۰۰۰ نشست ادبی و هنری با تکیه بر فعالیت‌های مردمی و غیر تجاری در کارنامه خود داریم و علی‌رغم این میزان تلاش که گاه بازتاب آن در سطح ملی و فراملی بوده، هیچ حمایتی به غیر از در اختیار قراردادن سالن برگزاری برنامه، توسط ارگان‌های دولتی و نیمه‌دولتی نبوده است. ما در فراز و نشیب جابه‌جایی‌های مدیران فرهنگی دستخوش آسیب‌هایی از این تغییرات نیز بوده‌ایم. 

او بیان کرد: در نوزدهمین جشن سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، مدال سالِ این دوره به پاس یک عمر فعالیت‌های هنری و همکاری چندین ساله با کانون زمستان، به شهره سلطانی و مهدی یغمایی اهدا می‌شود. همچنین به پاس وطن‌دوستی و فعالیت‌های هنری ماندگار از ایرج مهدیان تقدیر و تجلیل خواهد شد.

او افزود: ما در مراسم پیش رو ضمن قدردانی از شاعران، ترانه‌سرایان و خوانندگانی که در طول سال گذشته بیشترین همکاری را با کانون داشته‌اند، شنونده آخرین آثار آنان خواهیم بود. 

نوزدهمین جشن سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان عصر جمعه سوم اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۵ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha