• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۱:۵۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403112921145
  • خبرنگار : 71625

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری:

می‌توانیم در پارک‌های بانوان کنسرت برگزار کنیم

می‌توانیم در پارک‌های بانوان کنسرت برگزار کنیم

زهرا بهروز آذر با حضور در یک کنسرت بانوان، به سوالات خبرنگاران درباره مسائل زنان در موسیقی پاسخ داد.

بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ابتدا در پاسخ به سوال ایسنا، مبنی براینکه حضور او در کنسرت بانوان چه پیامی به همراه دارد، گفت: باور ما این است که اگر قرار است به قله‌هایی که در مسیر رشد و توسعه ایران ترسیم شده است، برسیم، به دو بال نیاز داریم؛ بال زنان و بال مردان. این دو بال در همه عرصه‌ها حضور دارند. همانطور که در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی حضور زنان در کنار مردان موثر است، هنر هم از این قاعده مستثنا نیست‌ و زنان هنرمند ما جایگاهی ویژه‌ای دارند. 

او همچنین در پاسخ به دیگر سوال ایسنا مبنی بر اینکه چگونه می‌توان حضور زنان در موسیقی را پررنگ‌تر کرد، گفت: یکی از دلایلی که نمی‌توانیم حضور بانوان در عرصه موسیقی را پررنگ ببینیم، نداشتن علاقه یا فعال نبودن هنرمندان زن نیست. در ایران سرمایه‌های بسیار ارزشمند و زنان بسیار هنرمندی داریم، ولی چون حوزه موسیقی بانوان کمتر مورد توجه قرار گرفته، زیرساخت‌های لازم تامین نشده است. امیدواریم بتوانیم با سیاست‌هایی که تدوین شده است و با اجرای کامل سند موسیقی، شاهد حضور پررنگ آنها باشیم. 

بهروز آذر همچنین درباره تسهیل‌گری و اجرای سیاست‌های دولت در حوزه علاقه دختران جوان به موسیقی‌های جدید همچون کی‌پاپ توضیح داد: زنان ما نشان داده‌اند که بسیار با ظرفیت هستند، حافظ هنر ایران هستند و از این هنر سینه به سینه حراست و نگهداری می‌کنند. همچنین مراقب هستند که این هنر به هیچ آلایندگی آلوده نشود و بکر، خالص و منحصر به فرد باقی بماند. مهم این است که بتوانیم برای هنر زنان ایران فضای امن و مطمئنی را فراهم کنیم تا بتوانند بهترین نسخه خود را ارائه دهند که هم برای خود آنها و هم مخاطبین آنها جذاب است. قطعا زمانی که مخاطب موسیقی منحصر به فرد ایرانی را بشنود، آن را دنبال خواهد کرد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره بحث تسهیل‌گری در مشکلات زنان موزیسین به ویژه در بحث امرار معاش و اینکه نمی‌توانند همچون مردان در این عرصه کار کنند، توضیح داد: در حال حاضر حتی مردان هم از طریق انتشار آهنگ درآمد خاصی ندارند و درآمد آنها بیشتر از راه برگزاری کنسرت است. البته در موسیقی بانوان محدودیت‌های بسیاری وجود دارد که باید رفع شوند، اما در زمینه درآمد آنها راه‌های بسیاری وجود دارد. به عنوان مثال در شهر تهران پارک‌های بانوان بسیار بزرگی داریم که می‌توان در آنها کنسرت برگزار کرد.

او ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در مذاکرات با شهرداری، فضاهای جدیدی را شناسایی کنیم و در اختیار این هنرمندان بگذاریم تا برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد. درحقیقت طی صحبتی که با برخی از زنان هنرمند داشته‌ام، سالنی که در آن کنسرت برگزار می‌کنند باید حداقل ۸۰۰ صندلی داشته باشه تا صرفه اقتصادی داشته باشد، وگرنه سالن‌های کوچکتری با زیرساخت‌های مناسب داریم که می‌توانند در آنها کنسرت برگزار کنند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha