• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403110805700
  • خبرنگار : 71625

نقش پررنگ دانشجویان در بخش پژوهش‌ جشنواره موسیقی فجر

نقش پررنگ دانشجویان در بخش پژوهش‌ جشنواره  موسیقی فجر

داور و مشاور بخش پژوهش چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، از استقبال گسترده دانشجویان و قشر دانشگاهی برای ارسال آثار پژوهشی به جشنواره امسال خبر داد و تاکید کرد که بخش پژوهشی این دوره میزبان پژوهشگرانی از شاخه‌ها و رشته‌های مختلف با تنوع موضوعی چشمگیر است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، امیر شهابی داور بخش پژوهش در ابتدای توضیحات خود گفت: آثار ارسال شده برای جشنواره امسال را باید به دو گروه اصلی با ویژگی‌های کمی و کیفی تقسیم کنیم. در حوزه پژوهش با مدنظر قرار دادن آثار ارسالی، می‌توان به نقش پررنگ دانشجویان اشاره کرد. قشر دانشگاهی پروژه‌های بسیار خوبی را با طیف متنوعی از موضوعات به دفتر جشنواره فرستادند که از استقبال دانشجویان و اهالی حوزه پژوهش ما حکایت می‌کند.

او در ادامه سخنان خود گفت: به طور خاص در بخش پژوهشی جشنواره امسال، سعی کردیم که میزبان موسیقی‌پژوهان از شاخه‌های متفاوت باشیم تا بتوانیم گستره‌ای متنوع از پژوهش‌ها را در این جشنواره با حضور صاحب‌نظران میزبانی کنیم و تجربیات و دانسته‌های این عزیزان را با علاقه‌مندان حوزه پژوهش به اشراک بگذاریم. از سوی دیگر دسترسی به اطلاعات را با برگزاری گفت‌وگوهای تخصصی برای مخاطبان با سلایق متفاوت تسهیل کنیم. امسال بخشی نیز به موضوعات میان رشته‌ای مربوط می‌شود که علاقه‌مندان این نوع پژوهش‌ها می‌توانند از جزئیات و موضوعات مربوطه، مطابق جدولی که از طریق دبیرخانه جشنواره اعلام می‌شود اطلاعات تکمیلی را به دست آورند. 

شهابی ادامه داد: سابقه و گستره فعالیت مهمانان، یکی از معیارهای بخش پژوهشی بود که خوشبختانه چهره‌های برجسته‌ای دعوت ما را پذیرفتند. در این میان، سعی شد از حضور دانش‌آموختگان رشته موسیقی و پژوهش هنر بیشتر کمک بگیریم. همچنین در بخش میان رشته‌ای نیز میزبان فارغ‌التحصیلانی هستیم که از دیگر رشته‌ها حضور دارند.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تهران و استان‌های کشور برگزار می‌شود.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha