• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403110603762
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده چابهار عنوان کرد

ساخت فرودگاه چابهار زمینه‌ساز توسعه و آبادانی سواحل مکران

ساخت فرودگاه چابهار زمینه‌ساز توسعه و آبادانی سواحل مکران

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: ساخت فرودگاه جدید در چابهار از ضرورت‌های مهم برای توسعه و آبادانی سواحل مکران است.

محمدانور بجارزهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ساخت فرودگاه بین‌المللی چابهار در محدوده منطقه آزاد با توجه به قوانین آسان می‌تواند زمینه‌ساز رونق گردشگری و سرمایه‌گذاری و توسعه روابط تجاری، اقتصادی و بازرگانی با کشورهای مختلف و تسریع در جابجایی کالا و مسافر داخلی و خارجی و همچنین توسعه و آبادانی سواحل مکران شود.

نماینده مردم چابهار، نیک‌شهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: زیرساخت‌های چابهار از جمله بیمارستان، بزرگراه و فرودگاه باید درست شود تا بعد از تکمیل زیرساخت‌ها این شهرستان به پایتخت اقتصادی ایران بزرگ تبدیل شود.

وی بیان کرد: ما قدردان تلاش های دکتر پزشکیان هستیم که اولین سفر استانی خودشان را به سیستان و بلوچستان داشتند، امیدواریم بزودی مشکلات و نبود زیرساخت ها در جنوب استان حل شود.

وی ادامه داد: رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به توسعه همه جانبه سیستان‌وبلوچستان دارند و این سفر نشان از این موضوع داشت.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیک‌شهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جمعیت ۷۰۰ هزار نفری در این منطقه تاکید کرد: این منطقه می‌تواند پایتخت اقتصادی ایران بزرگ باشد و روزی نیست که از سواحل مَکُران و چابهار در جلسات دکتر پزشکیان صحبت نشود.

بجارزهی با اشاره به اینکه در طول سالهای گذشته طبق گفته مردم حاشیه شهر ۲۸ نفر در زمان بارندگی به دلیل نبود برق و رها شدن سیم های برق در کوچه و معابر و روی دیوار و پشت بام دچار برق گرفتگی و فوت شده‌اند که خیلی دردآور است، از مسوولان ویژه درخواست دارم که نسبت به حل مشکلات حاشیه نشینان اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی موافق انتصاب مدیرعامل منطقه آزادچابهار بوده اند و از برنامه های ایشان حمایت می‌کنند و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد توسعه و حل مشکلات به ویژه سرمایه گذاران و تولیدکنندگان باشیم.

وی بر رفع مشکلات ورود کالای ملوانی (ته لنجی)، ساخت ۳۰۰ خانه بهداشت، تامین آب شبانه روزی شهر چابهار با ساخت آب شیرین کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی، اختصاص ۶۴ آمبولانس، آسفالت حداقل ۲ هزار کیلومتر راه خاکی و ساخت ۲۱ هزار پل و ابنیه فنی و آبنما، ساخت هفت هزار کلاس درس، افزوده شدن ۲ هزار تخت بیمارستانی و اجرای طرح هادی در ۶۰۰ روستای جنوب سیستان و بلوچستان تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha