• پنجشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403072620191
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد:

برقراری توسعه عدالت آموزشی رویکرد دولت چهاردهم

برقراری توسعه عدالت آموزشی رویکرد دولت چهاردهم

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت و هویت بخشی را سه محور اساسی برنامه‌های وزارت و وزیر آموزش و پرورش برشمرد.

رضوان حکیم‌زاده امروز (۲۶ مهرماه) در جلسه مشترک شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان و شهرستان‌ها و مناطق، پیش دبستانی و دبستان را منشأ تحولات مهم در کشور دانست و گفت: این سه محور ناظر به کارکرد نظام‌های اصلی آموزشی در دنیا هستند و باعث خواهند شد تا افراد استعدادهای خود را بشناسند و مسیر رشد را بپیمایند و به موفقیت‌های تحصیلی و شغلی دست پیدا کنند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف، بر لزوم برنامه‌ریزی بر اساس شاخص‌ها تاکید کرد و بیان کرد: شاخص‌ها بر اساس سیاست‌های کلی دستگاه‌ها تعریف می‌شوند و به ما در خصوص وضعیت فعلی آگاهی خواهند داد که آیا ما در مسیر انجام ماموریت‌های خود موفق بوده‌ایم یا خیر؟

وی با اشاره به سند توسعه ۵ ساله استان ادامه داد: تدوین سند توسعه ۵ ساله  شاخص‌های موجود و ترسیم وضعیت فعلی به ما کمک شایانی در شناسایی نقاط ضعف و  برنامه‌ریزی برای ارتقای شاخص‌ها خواهد نمود.

حکیم‌زاده ادامه داد: از منظر اجتماعی مدرسه محلی برای ایجاد انسجام اجتماعی و پیوند دادن افراد جامعه و ایجاد یک هویت مشترک است و از منظر عدالت اجتماعی مهمترین اصل این است که افراد یک فرصت برابر آموزشی داشته باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان این نکته که یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت چهاردهم افزایش عدالت آموزشی است؛ ادامه داد: برنامه‌های معاونت آموزش ابتدایی با همراهی و یاری تمامی شما همکاران در راستای توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و هویت بخشی ایرانی اسلامی به دانش آموزان و کودکان این سرزمین خواهد بود.

حکیم‌زاده با اشاره به جایگاه و اهمیت مقطع ابتدایی در نظام آموزشی گفت: اگر ما می‌خواهیم اتفاق مثبتی برای آینده این استان و کشورمان رقم بخورد باید تمرکز خود را بر روی مقطع ابتدایی و پیش از آن بگذاریم؛ زیرا این مسیری است که پژوهش‌های موجود در این زمینه به ما نشان می‌دهد.

وی افزود: اهمیت دوره پیش از دبستان به مراتب بیشتر از دوره ابتدایی است؛ زیرا آنچه که در مسیر عدالت آموزشی برای کودکان تفاوت ایجاد می‌کند فرصت‌های یادگیری آنان قبل از دوران ابتدایی است که این خود کلید عدالت آموزشی است.

به گزارش ایسنا به نقل اداره کل آموزش‌و پرورش سیستان و بلوچستان، حکیم‌زاده در پایان با تاکید بر جایگاه اصلی آموزش ابتدایی برای دانش آموزان بیان داشت: هرچه توجه ما بر روی فعالیت‌ها و رویکردها در دوره پیش از دبستان و دبستان باشد نتایج آن را در ارتقاء شاخص‌ها و پیشرفت کشور در آینده خواهیم دید؛ زیرا این توجه یک سرمایه‌گذاری بلند مدت برای آینده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha