حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر لزوم همکاری همه جناحها و گروهها با رئیسجمهور منتخب، اظهار کرد: اصولاً همگرایی همه جریانهای سیاسی با دولت یکی از مولفههای قدرت نظام تلقی میشود و قطعا اگر این همکاری از سوی هر دو طرف به طور متقابل صورت گیرد و هم دولت و رئیسجمهور و هم تشکلها و جریانهای سیاسی این را بپذیرند، قدرت دولت در مواجهه با مسائل بینالمللی و برخورد و تعامل با کشورها افزایش پیدا میکند و پشتوانهای برای دولت در عرصههای جهانی میشود.
وی افزود: البته تحقق این امر منوط به این است که رئیسجمهور چنین نیتی داشته باشد و خواهان این تعامل باشد. معمولاً رؤسای جمهور هنگامی که مسئولیت گرفته و انتخاب میشوند، خود را وابسته به هیچ جریان سیاسی نمیدانند، فراجناحی موضع میگیرند و اهمیت چندانی به جریانهای سیاسی به صورت عمقی نمیدهند. شاید به صورت ظاهری اهمیت دهند، افراد را دعوت کنند و آنان را به بازی بگیرند، اما عملاً هیچ استفادهای از تشکلهای سیاسی نمیکنند.
رئیس شورای وحدت در خراسان رضوی ادامه داد: اگر رئیسجمهور بتواند از ظرفیت تشکلها و احزاب سیاسی درست استفاده کند و افراد را به کار گیرد و از توانمندی آنان برای پیشبرد اهداف کشور بهره ببرد، میتواند پشتوانهای قوی برای دولت خود ایجاد کند و پتانسیلی بزرگ برای حل مشکلات در کنار خود داشته باشد.
ترقی در خصوص فضای بین اصولگرایان برای تعامل با رئیسجمهور منتخب، بیان کرد: فضای بین اصولگرایان برای تعامل با رئیسجمهور منتخب بستگی به موضوعگیری دولت دارد. به هر میزان که دولت چراغ سبز برای استفاده از جریانهای سیاسی نشان دهد و به دیدگاه آنان توجه کند، جریانات اصولگرا نیز برای یاریرسانی به دولت اقدام خواهند کرد. نوع چینش کابینه و معرفی وزرا یکی از نقاطی است که رویکرد دولت به جریانات سیاسی را نشان میدهد. اصولگرایان نیز بر همین اساس رویکرد خود نسبت به دولت را تعیین خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات