• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403110705150
  • خبرنگار : 50492

استاندار مطرح کرد

لزوم عملیاتی شدن تولید ۱۲۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در خراسان رضوی

لزوم عملیاتی شدن تولید ۱۲۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون ۱۳ پروژه برای تولید ۱۲۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در دست اجرا است که باید با برنامه‌ریزی دقیق و روشن، این پروژه‌ها عملیاتی شوند.

غلام‌حسین مظفری، امروز ۷ بهمن در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر در محل دفتر استاندار برگزار شد، ضمن بیان اینکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر باید در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۳ پروژه برای تولید ۱۲۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی با استفاده از ۹۰۰۰ هکتار زمین در دست اجرا است که باید با برنامه‌ریزی دقیق و روشن، این پروژه‌ها عملیاتی شوند.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی، از همه دستگاه‌های اجرایی خواست تا با تشکیل ستاد ویژه هماهنگی، از تمامی ظرفیت‌های استان برای تحقق این هدف استفاده کنند.

وی با اشاره به دستور اخیر رئیس‌جمهور در جلسه استانداران، بر لزوم بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های استانی برای توسعه انرژی‌های نو به‌ویژه انرژی خورشیدی، تأکید کرد.

مظفری بیان کرد: رئیس‌جمهور در جلسه سرزده دوشنبه گذشته با تأکید ویژه بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، خواستار به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها در این حوزه شد. این موضوع به‌منزله یک فرمان و اولویت ملی است که باید در سطح استان نیز جدی گرفته شود.

استاندار اضافه کرد: در خراسان رضوی اگر به سرعت اقدام نکنیم، در آینده ممکن است به دلیل عدم استفاده بهینه از فرصت‌ها دچار مشکلات جدی شویم.

وی با اشاره به اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود ستاد ویژه‌ای با مسئولیت مشترک معاونت‌های اقتصادی و عمرانی استانداری تشکیل شود. این ستاد باید به صورت ۲۴ ساعته فعالیت کند و وظیفه‌اش مشخص کردن پروژه‌ها، رفع موانع و تسریع در اجرای آن‌ها باشد.

مظفری همچنین به تأمین مالی پروژه‌ها پرداخت و گفت: برای تأمین منابع مالی باید از ظرفیت صندوق توسعه ملی، بانک‌ها و سایر منابع مالی استفاده کنیم. این اقدامات می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز کمک کند و استان خراسان رضوی را به یکی از پیشروترین استان‌ها در این حوزه تبدیل کند.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: اگر از این فرصت‌های ایجادشده استفاده نکنیم، سال‌های آینده شرایط سخت‌تری خواهیم داشت. انرژی خورشیدی یکی از راهکارهای کلیدی برای کاهش وابستگی به انرژی‌های سنتی و تأمین نیازهای آینده است. بنابراین باید با تمام توان و ظرفیت، برای توسعه این بخش اقدام کنیم.

علیرضا قامتی،سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز در بخشی از این جلسه اظهار کرد: امیدواریم درقالب بسته‌های پیشنهادی دقیق موضوعاتی از جمله تعداد متقاضیان انرژی‌های تجدیدپذیر، میزان سرمایه‌گذاری، واگذاری زمین و ... چه از سوی سرمایه‌گذار و چه از سوی دستگاه‌های اجرایی مشخص گردد تا روند تسهیلگری در این امر بهتر انجام شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی ادامه داد: در بخش بعدی صنایع بزرگ مقیاس که علاقمند به سرمایه‌گذاری در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر هستند نیز بایستی یک بسته پیشنهادی دقیق و کامل از میزان سرمایه‌گذاری آماده ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha