• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404010703066
  • خبرنگار : 50972

آغاز روند افزایش دما در خراسان رضوی

آغاز روند افزایش دما در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای خراسان رضوی گفت: از امروز روند افزایش دما آغاز شده و تا پایان هفته آینده ادامه خواهد داشت.

محمد غیوری‌خواه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طبق تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، تا ساعات بعد از ظهر امروز برای پاره‌ای از نقاط استان در نیمه شرقی و کوهستانی، بارش‌های پراکنده باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: با خروج این سامانه، از عصر امروز تا روز دوشنبه هفته آینده، بارش قابل‌توجهی انتظار نمی‌رود، همچنین تا ساعات قبل از ظهر فردا همچنان در پاره‌ای نقاط در محورهای استان، کاهش دید به علت تشکیل مه و لغزندگی محورها دور از انتظار نیست.

این کارشناس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خراسان رضوی بیان کرد: از امروز و با تأکید بر اعتبار هشدار سطح زرد شمار یک مورخ ۵ فروردین، روند افزایش دما آغاز شده و تا انتهای هفته آینده ادامه خواهد داشت.

غیوری‌خواه عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، بیشترین بارش باران از گلمکان با ۱۶ میلی‌متر گزارش شده و فریمان با ۲۰ سانتی‌متر برف، بیشترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داده‌اند؛ سردترین نقطه استان، ریوش با منفی ۷ درجه و گرم‌ترین نقطه استان سرخس با ۱۲ درجه بوده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته، دمای مشهد، بین ۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد بوده و طی این مدت، بیشترین وزش باد از سبزوار با ۴۳ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است، برآورد بیشترین میزان بارش‌های این سامانه در مراکز هواشناسی شهر مشهد، بین ۲۰ تا ۳۵ میلی‌متر تخمین زده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha