• چهارشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403031610307
  • خبرنگار : 50181

پخت «نان کامل» در نانوایی‌های کرمانشاه به کجا رسید؟

پخت «نان کامل» در نانوایی‌های کرمانشاه به کجا رسید؟

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه، طرح پخت نان کامل در تعدادی از نانوایی‌ها در مرحله تعیین قیمت آرد و نان است و چنانچه این قیمت‌ها تعیین شود، در زمانی کوتاه پخت نان کامل در کرمانشاه آغاز می‌شود.

نوروز عزیزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیگیری حدود یکساله برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی در تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه، گفت: در حال حاضر منتظر تعیین قیمت آرد و نان کامل از سوی استانداری هستیم.

وی با بیان اینکه آنالیز قیمت را به این منظور ارائه داده‌ایم، عنوان کرد: چنانچه قیمت آرد و نان کامل تعیین شود، ظرف یک هفته آماده پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌ها هستیم.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه مهمترین نکته درباره پخت نان کامل را تعیین قیمت مناسب و کارشناسی شده برای آن دانست و اظهار کرد: پخت نان کامل هزینه بیشتری داشته و باید یک کارگر نانوایی صرفا برای پخت این نان اختصاص یابد، از همین رو باید قیمتی برای آن تعیین شود که برای نانوایی صرفه اقتصادی داشته باشد.

عزیزی تعداد نانوایی‌هایی که در گام اول برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی اعلام آمادگی کرده اند را ۱۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی پخت نان کامل در ۵۰ تا ۱۰۰ خبازی انجام می‌شود.

وی معتقد است، چنانچه قیمت مناسبی برای نان کامل در نظر گرفته شود، مورد استقبال نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت و احتمالا تا پایان سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نانوایی برای پخت این نوع نان پای کار می‌آیند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای پخت نان کامل یاد کرد و با بیان اینکه لازم است درباره فواید نان کامل برای مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: در پخت این نوع نان از آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود و برای سلامت مردم بسیار مفید است.

عزیزی تاکید کرد: اگر قیمت این نوع نان مناسب تعیین شود، به اقتصاد خبازی‌ها نیز کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌های برخی شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، تبریز و شیراز انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد به زودی نیز در کرمانشاه شاهد آغاز پخت نان کامل باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha