• یکشنبه / ۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402100301631
  • خبرنگار : 50616

استاندار مازندران درجمع مردم روستاهای بخش "دشت سر" آمل:

اختیارات جهادکشاورزی در روستاها به مردم سپرده می‌شود

اختیارات جهادکشاورزی در روستاها به مردم سپرده می‌شود

ایسنا/مازندران استاندارمازندران گفت: بنا داریم اختیارات جهاد کشاورزی در روستاها را به دست مردم بسپاریم و جهاد کشاورزی شهرستان‌های این استان فقط امر نظارت را داشته باشند.

سیدمحمودحسینی پور در جریان سفر شهرستانی خود به آمل درجمع مردم بخش دشت سرآمل افزود، این اقدام در راستای حذف بروکراسی های زیاد اداری در راستای تقویت سیاست‌های تولید و ایجاد انگیزه برای جوانان روستا تصمیم گیری شده است.

وی افزود: به اعتقاد و باور برخی از مدیران دستگاه های اجرایی در هرجایی که فرایند کارهای به صورت اداری ورود کردیم و کارها را از دست مردم گرفتیم، کارها به درستی پیش نرفته و ابتر مانده است.

استاندارمازندران همچنین با تاکید براینکه در حوزه بافت روستایی بسیار از روستاییان گلایه‌مند هستند وانتظار اصلاح و برخی سختگیری های آن را دارند، گفت: انتظار هست که این فرایند در روستاها کم شود تا فرزندان روستاها با انگیزه بیشتری برای تولید به روستاها برگردند.

حسینی پور افزود: هرکسی در روستاهای آمل بخواهد ساخت و سازمسکونی ایجاد کند، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تا ۳۵۰ میلیون تومان با تسهیلات ۵ درصدی به متقاضیان در روستاها پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه راه روستایی، ستاد مدیریت بحران برای جلوگیری از سیلاب باید مهندسی ساخته شود و چندین پل را نیز هدفگذاری کردیم و توسعه برق رسانی نیز درآمل در برنامه است.

استاندارمازندران با اشاره به اینکه توسعه برق در روستاها در برنامه کاری قرار دارد، گفت: درهمین راستا قراردادی به ارزش ۹هزار و۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه برق با کشور چین به صورت فاینانس برای نخستین‌بار در این دولت اجرایی شده است.

حسینی پور افزود: در جریان این سفرها حدود ۱۴۰۰ روستا از نزدیک بازدید شد و تا پایان امسال سفرهای شهرستانی را کامل خواهیم کرد تا شناخت بیشتر و بهتری از روستاها داشته باشیم.

وی با تاکید بر مولد سازی روستاها گفت، با روش سنتی امکان‌پذیر نیست و با ایجاد شهرک‌های صنعتی و دامداری های صنعتی هزار راسی به بالا در قالب یک شرکت تعاونی ایجاد کنند تا آن واحد دامداری صنعتی حتی به عنوان مقصد گردشگری نیز خواهد شد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در دولت کارهای خوب وارزشمندی درحال انجام است و اینها به اقتدار و قدرت شما مردم بستگی دارد و این اقتدار و قدرت مردم ما در انتخابات تبلور خود را نشان خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۰۷:۱۸

جناب استاندار .شما علنی .جوونهای روستارو ترقیب به ساخت وساز وتغیر کاربری زمینها میکنین .الان چمستان .وصل به امل .چه جنایتی شده کل اراضی کشاورزی شده .ویلا برای خوش نشینها .این یعنی هرج ومرج .

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۲۰:۳۷

آقا شما اشتباه فکر می کنید من یه روستایی هستم نزدیک به ده هکتار زمین کشت دارم ولی نمی تونم برای خودم و بچه ام یه خونه بسازم اونقدر در اداره ها فرآیندهای اضافی وجود داره که تمام روستائیان به شهرها کوچ کرده اند فقط به خاطر عدم ساخت و ساز در روستاها

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۰۹:۴۲

سید بزرگوار سلام واحترام حالا متوجه شدی که جهاد کشاورزی عملکردی اصولی وپایه ایی ندارد .انچه اتفاق مزافتاد بدون جهاد هم اتفاق میافتد یکماه جهاد را تعطیلکن متوجه میشوی تعونی های مردم نهاد چاره کار است در ضمن نکا وبهشر هم مازندرانی هستند شماهاهمش غرب میروید چرا؟

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۳:۵۳

خیر این روش نیز غلط است ، حد وسط خوب است

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۵:۰۹

سیاست گذاری کار جهاده که که ورود نمیکنه.مثلا انار تولید کشور اگر زیر ساخت‌های اون اساسی واصولی کار بشه میتونه یک سوم گندم مصرفی را پوشش بده ولی با نبود مدیریت صادرات داره هرز میره.یک ملیون تن انار میتونه یک ونیم ملیارد دلار پول بیاره یعنی ۷۵ همت ولی متاسفانه حیف

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۶:۱۲

لطفاً کمر بندی علمده به شهر بندی نوشهر تکمیل کنید

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۷:۱۸

سلام اینا همش حرفه الان ۵ساله تراکتور ثبت نام کردم همه کاراش کردم مونده فقط نامه بدن برم بانک الان میگن تراکتور نیست درصورتی که اونایی که بعد من ثبت نام کردن تراکتوراشون دادن.همه جا پارتی بازیه

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۲۲:۵۹

متاسفانه مازندران سرسبز به دست مردم خودش به بیابان تبدیل خواهد شد و این مسعله بدلیل نبود نظارت بر عملکرد شوراها و دهیاران میباشد که اغلب بصورت قبیله ای و فامیلی اداره می‌شود و پولهایی که از غیر بومی میگیرند و تعرفه و نظارتی شفاف وجود ندارد... برخی از بومی ها براحتی خارج از بافت ساخت و ساز می‌کنند و به غیر بومی میفروشند بدون در نظر گرفتن کمیسیون قانونی و علت آمار بالای شغل املاک نسبت به سایر اصناف گواه بر این ادعا میباشد .

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۵ ۰۰:۲۴

تو که توانایی قیمتگذاری گندم از کشاورزان رو نداری از کدام اختیار حرف در میکنی. وجود تو موجب سردر گمی وضرر کشاورزان در کاشت دیر هنگام گندم شد

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۵ ۰۸:۵۹

همش حرف...

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۵ ۲۰:۳۸

یکساله تونوبت وام دامپروری روستایی هستیم واسه شروع نیاز به این وام دارم هی که میرم جهاد کشاورزی میگه بوجه نداریم

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۶ ۰۱:۴۸

توی بافت روستا هستم مامور جهاد کشاورزی هم زمین را قابل کشت و زرع نمیداند هم کتبی قید کرد .کلا زمین سنگ و وسط خانه های قدیمی میباشد . رفتیم پروانه بگیریم رییس قبلی جهاد کشاورزی بابل میگفت باید حیاط پدرت باشه و یا سند سربی داشته باشی اینو هم از خودش کتبی گرفتم و چندین سال با اجاره تو شهر طی کردیم و بدون پروانه ولی با نقشه مهندسی چندین سال نیمه کاره رها کردیم . خیر این جهاد به روستایی ها نمیرسه خصوصا ماهایی که زمینامون خیلی کم . فقط بکاریم و شما زحمت خوردن بکشید