• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۲ / ۰۱:۱۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402092013983
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی پیگیر اقدامات دستگاه‌ها در مسیر کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز

حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی پیگیر اقدامات دستگاه‌ها در مسیر کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از پیگیری اقدامات دستگاه‌های ذیربط در جهت کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز خبر داد.

شهنام اشتری در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که با حضور خلیل الهی، رئیس کل دادگستری استان و محبوب علیلو، دادستان تبریز با دستور جلسه هوای پاک برگزار شد، درخصوص پیگیری‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان جهت اجرای قانون هوای پاک، دلایل ایجاد آلودگی هوای کلانشهر تبریز، اقدامات استاندارد، شهرداری و پلیس راهور در زمینه هوای پاک توضیحاتی ارائه داد.

وی گفت: طبق قانون هوای پاک، بیش از ۲۰ دستگاه، مسئول اجرای این قانون هستند؛ قانونی که باید موجب کاهش آلودگی هوا و تامین هوای پاک برای شهروندان باشد.

وی ادامه داد: سهم آلودگی هوا از منابع مختلف شامل منابع متحرک ۹۲ درصد و منابع ثابت هشت درصد است.

اشتری افزود: تکالیف اداره کل استاندارد در خصوص قانون هوای پاک شامل ماده ۱۸ قانون هوای پاک و ماده هفت قانون تقویت نظام توسعه استاندارد است.

وی، سهم شهرداری را مطابق ماده ۹، ۱۰ و ۲۲ قانون هوای پاک به طور کلی شامل نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی شهری، مدیریت فضای سبز و کمربند سبزکلانشهر تبریز، تشدید نظارت بر مراکز معاینه فنی خودروها، احصای درآمدهای حاصل از ماده شش و هزینه کرد در موارد مذکور در قانون هوای پاک توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، وی با تاکید بر تکالیف پلیس راهور در قانون هوای پاک، ارائه گزارش جرائم راهنمایی و رانندگی ذیل قانون هوای پاک با پیگیری ایجاد حساب درآمدی جداگانه در خزانه داری کل کشور برای کلیه درآمدهای حاصل از قانون از جمله جرایم راهنمایی و رانندگی، درآمد حاصل از فروش مجوز ورود به محدوده ممنوعه تردد توسط شهرداری‌ها و درآمد حاصل از انجام معاینه فنی خودروها، ایجاد زیرساخت و تخصیص کد جریمه رانندگی ذیل قانون هوای پاک فاقد معاینه فنی، ورود غیرمجاز به محدوده کاهش آلاینده‌ها، ورود وسایل نقلیه کاربراتوری به محدوده کاهش آلاینده‌ها، نصب دوربین‌های نظارتی درون و برون شهری، تبدیل ناوگان موتورسیکلت از بنزینی به برقی در شهرهای دارای اولویت دار، به کارگیری وسایل نقلیه نیمه سنگین و سنگین با شرایط گازسوز، برقی، دیزلی با عمر کمتر از پنج سال یا دارای فیلتر دوده استاندارد را از اولویت‌ها دانست. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۳ ۰۰:۳۸

ریاست محترم حفاظت محیط زیست لطفآ با کسانی که از معدن طلای اندیرگان بصورت غیر قانونی سنگ طلا استخراج می کنند و آن را به هزاران دلال می فروشند و آن دلال ها آن سنگ ها را در کارگاه های غیر قانونی با سیانور و اسید و هزاران مواد شیمیایی دیگر حل و جیب شان را پر می کنند برخورد بفرمایید زیرا طلای آنها قسمت خود و خانواده شان می شود و سرطان و نقص عضو و هزاران بیماری دیگر آن قسمت این ملت خواهد شد