• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402073021762
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی عنوان کرد

الزام دستگاه‌ها به ارایه برنامه جهت ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی

الزام دستگاه‌ها به ارایه برنامه جهت ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی گفت: در این جلسه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامه‌های خود را برای ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی منتخب، تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

دکتر محمداسماعیل مطلق در این جلسه بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه ها از نظر باقیمانده سموم و دفع آفات و نیترات حاصل از کودهای شیمیایی تاکید کرد و گفت: حفظ سلامت و ایمنی غذا یکی از الزامات دستیابی به امنیت غذایی در کشور به حساب می آید و لازم است در تمام زنجیره غذا از مرحله تولید تا مصرف دستگاه‌های اجرایی مربوطه به وظایف و تکالیف خود به دقت عمل کنند تا مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی افزود: در پی تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ رئیس جمهور، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را موظف کرده‌اند که اجرایی شدن سند ملی را رصد و گزارش پیشرفت اجرای سند در زمینه‌های مختلف از جمله سالم بودن محصولات غذایی و کشاورزی را به وی اعلام کند.

 رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: در این جلسه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامه‌های خود را برای ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی منتخب شامل سیب زمینی، پیاز، خیاز و گوجه فرنگی جالیزی و گلخانه ای، سیب درختی و پرتقال در قالب برش برنامه عملیاتی تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند.

مطلق گفت: آموزش کشاورزان در زمینه استفاده صحیح از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی، نظارت بر عرضه سموم دفع آفات و استفاده بهینه از سموم کم خطر، تجهیز آزمایشگاه‌های مواد غذایی برای تعیین میزان باقیمانده سموم و نیترات در این محصولات، ایجاد سیستم یکپارچه و هماهنگ و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای حصول اطمینان از اینکه مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند، ضروری است و این مهم با همکاری و مشارکت مردم و همکاری بین بخشی عملی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha