• پنجشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402040100330
  • خبرنگار : 71461

مهم ترین منبع برای شناخت قرآن، آیات و انس گرفتن با قرآن است

معاون فرهنگی و امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه هلال احمر گفت: برای شناخت قرآن، مهم ترین منبع، خود قرآن و پرداختن به آیات و انس با آیات قرآن است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دبیرخانه مسابقات کشوری قرآن و نهج البلاغه، حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی، معاون فرهنگی و امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه هلال احمر در مراسم افتتاحیه کشوری مسابقات قرآن کریم جمعیت هلال احمر که صبح امروز در تالار شیخ صدوق حرم عبدالعظیم حسنی برگزار شد، اظهار کرد: قرآن یک کتابی است که ظاهر آن الفاظ و واژه هاست اما حقیقت آن یک واقعیت نورانی است. خداوند در قرآن کریم و در سوره مائده می فرماید که حقیقت قرآن حقیقت نور است در سوره شوراء نیز خدا می فرماید قرآن یک روح و حقیقت نورانی است.

وی افزود: اساسا برای شناخت قرآن، مهم ترین منبع، خود قرآن و پرداختن به آیات و انس با آیات قرآن است.

وی اضافه کرد: در اینکه قرآن چیست اختلاف نظر وجود دارد بعضی از افراد ظاهربین در تاریخ اسلام قرآن را همین الفاظ می دانند و به هیچ تفسیری از قرآن قائل نیستند حتی اگر در آیات قرآن آمده باشد که خداوند دست دارد اینان معتقدند خداوند دست دارد.

شیخ الاسلامی اظهار کرد: برخی از افراد واژه‌های قرآن را مقدس می‌دانند در قرآن دو چیز داری؛ اول کتاب قرآن و دوم تقوا. این واژه ها اگرچه اصل هستند و از اهمیت بالایی در عالم هستی برخوردار هستند اما واژه ها نقطه شروع برای رسیدن به معانی هستند.

وی توضیح داد: حقیقت قرآن همان معانی نیست حقیقت قرآن یک نور و واقعیت است که در دوره هستی به شکلی تجلی می یابد. کسی که با قرآن انس دارد در قیامت یک شخص نورانی به سراغ او می آید و به واسطه انس با قرآن به او کمک می کند.

وی ادامه داد: مسابقات قرآن و نهج البلاغه هلال احمر، دو روز نفس کشیدن و زندگی کردن در بهشت است که باید آن را قدر بدانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha