به گزارش ایسنا، در فراخوان هشتمین دوره مسابقه و جشن عکاسان سینمای ایران آمده است:
«بعد از گذشت دو سال از برگزاری غیرحضوری مسابقه و جشن عکاسان سینمای ایران، امسال به استقبال هشتمین دوره برگزاری این رویداد هنری میرویم. طی دو سال گذشته، شیوع بیماری کرونا ما را بر آن داشت، تا به رسم سالیانه انجمن عکاسان سینما ارزیابی عکسهایی که ماحصل زحمات یک ساله عکاسان سینما است را متوقف نکنیم و بدون برگزاری مراسم، معرفی عکاس سال سینما را تنها از طریق داوری آثار اعلام کنیم و امسال به هشتمین دوره برگزاری این رویدادهنری قدم میگذاریم. دورهای که به زعم ما میتوان به عکاسی فیلم نگاه دوبارهای داشت.
۱- شرکت در هشتمین مسابقه عکس سینمای ایران برای تمامی اعضای انجمن صنفی عکاسان سینمای ایران امکانپذیر است.
۲- آثار ارسالی میبایست از فیلمهای سینمایی و سریالهای شبکه نمایش خانگی تولید یا اکران شده در فاصله زمانی ۱ فروردین ۱۴۰۰ تا پایان اسفند ۱۴۰۱ باشند. آثاری که در دورههای قبل ارسال شده باشند، پذیرفته نخواهند شد.
۳- آثار ارسالی می بایست به صورت مجموعه عکس در دو بخش فیلم سینمایی و نمایش خانگی بهصورت پنج عکس صحنه و سه عکس پشت صحنه باشد. امسال در این دو بخش به صورت مجزا تندیس شایستگی جشن اهدا خواد شد.
تبصره: هر عکاس میتواند با هر تعداد مجموعه عکس در مسابقه شرکت نماید. الویتبندی عکسها و مجموعهها به عهده صاحبان آثار بوده و میبایست حتما توسط ایشان مشخص شود.
حداقل رزولوشن فایلها
-مجموعه عکسها با فرمت JPG با حداقل رزولوشن شش مگاپیکسل و ۳۰۰ دی پی آی باشند. مجموعهها بصورت جداگانه با ذکر مشخصات عکاس و فیلم بر روی لوح فشرده تحویل گرفته خواهد شد. نیازی به چاپ عکسها نیست.
۴- امسال در کنار برگزاری بخش اصلی، بخش جنبی نمایشگاه با عنوان «سینما در مترو» تعریف شده است و تمام اعضای انجمن عکاسان سینما میتوانند عکس فیلمهایی که در لوکیشن مترو ثبت شده را در این بخش شرکت دهند. این عکسها بدون رعایت تاریخ تولید و اکران شامل عکسهای صحنه و پشت صحنه فیلمها، شبکه نمایش خانگی و سریال است و تعداد آثار ارسالی به این بخش هم محدودیت ندارد. به سه عکاس برتر در این بخش جایزه تعلق خواهد گرفت.
۵- شرکت کنندگان با ارسال آثار خود اعلام میدارند که عکسهای ارسالی متعلق به ایشان بوده و مسئولیت اخلاقی و حقوقی ناشی از این امربه عهده فرستنده آثار است و مسئولیتی از این بابت متوجه برگزارکننده نیست. اما در صورت وقوع چنین امری، هرگونه عنوان، جایزه و امتیازی که به ارسال کننده تعلق گرفته باشد از وی پس گرفته خواهد شد.
۶- از آنجا که فقط یک تندیس شایستگی به یک عکاس تعلق میگیرد، لذا فیلمهایی که دارای چند عکاس است، با یکدیگر توافق کرده فقط یک نفر را بعنوان عکاس آن فیلم انتخاب نمایند. در نهایت از هر فیلم فقط یک عکاس مجاز به ارسال عکسهای آن فیلم است.
۷- حق استفاده از آثار پذیرفته شده برای برگزارکننده جهت امور نمایشگاهی، تبلیغاتی و انتشاراتی و چاپ کتاب با رعایت حقوق معنوی برای عکاس محفوظ است.
۸- فایلهای دریافتی که فاقد فرم تکمیل شده شرکت در هشتمین مسابقه عکس سینمای ایران باشند، پذیرفته نخواهند شد.
۹- شرکت کنندگان میبایست اطلاعات هر مجموعه شامل خلاصه داستان فیلم و سریال (در حد دو سطر) سال ساخت، تهیه کننده، کارگردان، بازیگران اصلی، فیلمبردار، طراح صحنه و لباس و طراح چهرهپردازی را در فرم مربوط به ثبت نام ذکر نمایند.
۱۰- ارسال آثار به منزله پذیرش همه مقررات مسابقه بوده و تصمیم گیری در خصوص موارد پیش بینی نشده به عهده برگزار کننده و مورد قبول شرکت کننده است.
۱۱- مهلت ارسال آثار: از روز سه شنبه۱۶ خرداد ماه تا روز پنجشنبه ۸ تیرماه است و این زمان غیرقابل تمدید خواهد بود.
دریافت آثار: همانگونه که ذکر شد، آثار بر روی لوح فشرده با مشخصات ذکر شده، به همراه فرم تکمیل شده شرکت در هشتمین مسابقه عکس سینمای ایران، درون پاکت در بسته که نام شرکت کننده بر روی آن نوشته شده، تحویل میز کانتر اطلاعات ساختمان شماره یک خانه سینما به آدرس خیابان بهار خیابان سمنان شماره ۲۹ شود.»
به انتخاب شورای سیاست گذاری هشتمین دوره مسابقه و جشن عکاسان سینمای ایران، حسن هندی به عنوان دبیر این دوره انتخاب و فراخوان این رویداد منتشر شد.
هندی که به عنوان عضو هیات مدیره و دبیر انجمن عکاسان سینمای ایران مسئولیت دارد بیش از ۱۵ سال در حرفه عکاسی سینما مشغول به فعالیت است.
انتهای پیام
نظرات