• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1403111511297
  • خبرنگار : 71659

اذعان وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به شکست در نابودی حماس 

اذعان وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به شکست در نابودی حماس 

وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی با اذعان به شکست ارتش این رژیم در تحقق هدف اعلامی نابودی حماس، خواستار ادامه جنگ علیه این گروه شد و گفت: ما نمی توانیم بار دیگر شاهد قدرت‌نمایی حماس در غزه باشیم.

به گزارش ایسنا، «بتزالل اسموتریچ» وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی با اشاره ضمنی به شکست ارتش صهیونیستی در نابودی حماس اظهار کرد: «واقعیت‌های میدانی بیانگر ضرورت ادامه اقدام نظامی برای نابودی کامل حماس است و ما مصمم به این کار هستیم.»

اسموتریچ درباره رژه حماس و قدرت نمایی رزمندگان مقاومت فلسطین در غزه افزود: «ما نمی توانیم صحنه های غزه را نادیده بگیریم و شاهد قدرت حماس و تسلط و کنترل آن بر غزه باشیم.»

وی با دست به دامن شدن به دولت ترامپ برای شکست حماس ابراز امیدواری کرد دولت ترامپ امنیت «اسرائیل» را تقویت خواهد کرد.

امروز همچنین «ایتامار بن گویر» وزیر مستعفی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اذعان به شکست تل آویو در نابودی حماس گفت اهداف جنگ تا زمانی که حماس وجود دارد حاصل نخواهد شد، نتانیاهو باید با تعهد خود برای ادامه جنگ بدون ورود کمک های بشردوستانه به غزه از واشنگتن برگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha