• جمعه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401112821383
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

رئیس سازمان نوسازی مدارس خبر داد

استخراج رتبه‌بندی محرومیت هر استان بر اساس سرانه آموزشی

 استخراج رتبه‌بندی محرومیت هر استان بر اساس سرانه آموزشی

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از ایجاد تحولی بزرگ در عرصه مدرسه سازی در برنامه توسعه هفتم خبر داد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان محمدی در جمع مدیران نوسازی مدارس کشور با اشاره به تحولی بزرگ در حوزه مدرسه سازی در برنامه توسعه هفتم اظهار کرد: مدرسه سازی، هدیه الهی است و بسیاری از مدارس در زمان حوادثی چون زلزله مامن و ماوای گروه های امدای است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در این نشست خطاب به مدیران نوسازی کل کشور گفت: تحول در مدرسه سازی کار بسیار بزرگی بوده است اما آنچه که مهم است تغییر نگرش در ماموریت ها است چرا که اگر تغییر نگرش نباشد جهشی که مد نظر است، انجام نخواهد شد.

وی با اشاره به حضور موثر خیران در پیشبرد امر مدرسه سازی اظهار کرد: افرادی که در حوزه های دیگر کار می کنند همواره به ما غبطه می خورند چون در کنار ما خیرین هستند و این نگاه همه جانبه و الگویی حتما ضریب موفقیت ما را بیشتر می کند.

خان محمدی گفت: ۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور داریم که باید توجه مسئولین را هر چه بیشتر به مدارس تخریبی جلب کنیم و زلزله ترکیه و سوریه باید تلنگری باشد به مسئولین که به بحث مدارس تخریبی توجه بیشتری شود.

وی افزود: برنامه هفتم را نوشتیم که اگر تصویب شود و ریل سازی شود تحول بزرگی در نوسازی خواهیم داشت که متاسفانه با کمبود بودجه مواجه هستیم اما رئیس جمهور گفتند این مسیر را با قدرت ادامه بدهید، نتایج خوبی حاصل خواهد شد و خوشبختانه در شرایط سخت اعتباری توانستیم بخشی از اعتبارات را دریافت کنیم و این لطف الهی است.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ تلاش کردیم تا ردیف ها را ارتقاء دهیم که در بخش مختلف به خصوص در تکمیل پروژه های نیمه تمام خیرین، تخریب و بازسازی و در بخش تکمیل و تجهیز با رشد قابل قبولی همراه بوده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: رتبه بندی محرومیت هر استانی بر اساس سرانه آموزشی و شاخص‌ها استخراج شده است و تبصره های مختلفی را با رویکرد مناطق محروم مرزی و عشایری در بودجه ۱۴۰۲ پیشنهاد دادیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، خان محمدی گفت: علی رغم شعار عدالت در ایجاد فضاهای آموزشی متاسفانه در حال حاضر بیش از ۷۳ درصد پروژه‌های خیری و ۶۰ درصد اعتبارات دولتی در مناطق دارای سرانه بالای ۵ مترمربع احداث می شود و ما باید خیران را در خصوص احداث مدارس در مناطق کم برخوردار و واجد شرایط متقاعد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha