فتحالله توسلی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سفر ریاست جمهوری پروژههایی را تدوین میکردند که پیشرفت فیزیکی آنها بالای ۵۰ تا ۶۰ درصد باشد ضمن اینکه پروژه جدیدی را قبول نمی کردند.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری برای دو شهرستان بهار و کبودراهنگ موفق شدیم ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب کنیم که ۸۰۰ میلیارد آن به شهرستان بهار اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه یکی از پروژههای مصوب در سفر ریاست جمهوری برای شهرستان بهار پروژه راه همدان- گلتپه- علیصدر بود، افزود: با وجود اینکه پیشرفت پروژه راه گلتپه به علیصدر صفر بود اما توانستیم برای این طرح ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب کنیم که در حال حاضر این طرح در حال انتخاب پیمانکار بوده و به مناقصه رفته است و به طور قطع یک کار اساسی و استراتژیک برای حوزه حمل و نقل استان به شمار میرود.
توسلی با اشاره به اینکه اواخر سال گذشته ماده ۲۳ پروژه راه گلتپه- علیصدر با پیگیری های هشت ماهه اخذ شد، اضافه کرد: با اخذ ماده ۲۳ طرح نیز اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان به این طرح با پیگیری لازم اختصاص پیدا کرد.
وی بیان کرد: متأسفانه از گذشته رویکردی در استان همدان بود که به شمال استان در توزیع اعتبارات و امکانات مختلف چون لجستیکی، تجهیزات پزشکی، درمانگاه و تجهیزات آزمایشگاهی و حتی بیمارستانها کم توجهی میشد که تلاش کردیم این امر متعادل و متوازن شود و خوشبختانه تاحدودی این امر محقق شده اما هنوز با شرایط ایده آل فاصله داریم.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس در ادامه از افتتاح و راهاندازی درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان بهار در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: پروژه درمانگاه تأمین اجتماعی در چهار سال گذشته متوقف شده بود و پیمانکار طرح کاری انجام نمی داد که با پیگیری لازم این طرح به سرانجام رسید.
وی ادامه داد: تجهیزات و نیروی لازم برای این درمانگاه از طریق آزمون تأمین شده است و به زودی این درمانگاه افتتاح میشود تا دسترسی مردم این منطقه به خدمات درمانی افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه سالیانه مردم بهار و کبودراهنگ صدها میلیارد تومان به تأمین اجتماعی پول پرداخت می کنند اما هیچ خدماتی دریافت نمیکنند، گفت: در تلاشیم تا همزمان با افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان بهار با حضور رئیس سازمان کلنگ درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان کبودراهنگ نیز به زمین زده شود ضمن اینکه زمین مورد نیاز آن تأمین و مجوز آن اخذ و مطالعات اولیه انجام شده است.
توسلی ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان بیمارستان دندانپزشکی شهرستان بهار افتتاح شد که نمونه مشابه آن در منطقه در رابطه با بیمارستان ویژه دندانپزشکی وجود ندارد که البته دارای اشکالاتی نیز هست که باید این اشکالات مرتفع شود.
وی با اشاره به ضرورت محرومیتزدایی در حوزه سلامت تصریح کرد: به منظور پیگیری مطالبات به حق شهروندان مهاجران و مذاکراتی که با وزیر بهداشت صورت گرفت، دستور صریح این مقام مبنی بر ۲۴ ساعته شدن درمانگاه این شهر اخذ شد.
توسلی ادامه داد: پس از مکاتبات مداوم بالاخره با چارت درمانگاه شبانه روزی شهر مهاجران با ۲۳ نفر پزشک و پرستار با اعلام وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی همدان برای ارائه خدمات پزشکی، دندانپزشکی، ماما، رادیولوژی و ... موافقت و مقرر شد مرکز خدمات جامع سلامت مهاجران به درمانگاه شبانه روزی تغییر یابد.
وی افزود: در بحث کمک به خانههای بهداشت و تعمیر و تجهیز آنها برای شهرستان بهار تأمین دستگاه سیتیاسکن مصوب شده و در نوبت تحویل است ضمن اینکه دستور تأمین دستگاه لاپاراسکوپی و برخی تجهیزات آزمایشگاهی نیز برای شهرستان بهار اخذ شده است.
توسلی در ادامه خاطرنشان کرد: مجوز احداث بیمارستان جدید نیز برای شهرستان بهار با پیگیری لازم اخذ شده که این بیمارستان به جای بیمارستان فرسوده کنونی احداث میشود که البته احداث آن تا اخذ ماده ۲۳ سه تا چهار سال به طول خواهد انجامید.
وی از احداث ناحیه صنعتی شوریجات و ترشیجات در شهر مهاجران خبر داد و گفت: یکی مطالبات مردم بهار ایجاد ناحیه صنعتی شوریجات و ترشیجات در شهر مهاجران بود که سال گذشته در سفر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت احداث ناحیه صنعتی شوریجات و ترشیجات مهاجران مصوب شد که برای تأمین آب آن دارای مشکل بودیم.
توسلی افزود: خوشبختانه در سفر امسال وزیر صمت چاه مورد نیاز برای ناحیه صنعتی شوریجات و ترشیجات مهاجران تأمین شد و طی پیگیری چند روز پیش، شرکت شهرک های صنعتی عنوان کرد مکاتبات با وزارت نیرو و مجموعه منابع آب انجام شده که تخصیص آب لازم را در این رابطه بدهند و به محض تخصیص آب، ایجاد زیرساخت مربوط به ناحیه صنعتی مهاجران آغاز خواهد شد.
وی در ادامه یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای شهر محروم مهاجران را از بن بست در آوردن شهر با پیگیری های لازم دانست و گفت: سال گذشته در سفر معاون راهداری کشور دو میلیارد تومان از محل اعتبارات نماینده برای راه ریکان مزرعه و دو میلیارد تومان توسط راهداری به این طرح اختصاص داده شد و در حال حاضر این طرح در مراحل پایانی خود بوده و تنها آسفالت مسیر باقی مانده است ضمن اینکه این طرح مسیر مهاجران به تهران را نزدیک تر میکند.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت در ادامه مطرح کرد: مطالعات راه مهاجران به شاوه را نیز تحویل راه و شهرسازی دادهایم که به طور قطع اجرای این طرح نیز کمک بزرگی به این شهر محروم در حوزه راه خواهد بود.
توسلی با بیان اینکه لالجین در بحث شهرکصنعتی دارای مشکلات گاز بود که در سفر معاون وزیر از وزارت نفت این موضوع پیگیری شد، از الحاق ۴۰ هکتار زمین جدید به شهرک صنعتی فعلی لالجین به عنوان شهرکصنعتی ۲ برای سفالگران این شهر در سال گذشته خبر داد و گفت: مطالعات آن انجام شده و در حال قیمت گذاری بوده که درخواست بازنگری مجدد قیمت گذاری را داشته ایم تا با این بازنگری قشر ضعیف و کارگاه های خانگی سفالگران بتوانند در این ناحیه صنعتی مستقر شوند.
وی با اشاره به حوزه ورزش نیز اظهار کرد: مجموعه ورزشی شهر صالح آباد از سال ۸۴ باقی مانده بود که با جلسات متعدد با وزیر ورزش ۱۵ میلیارد تومان برای آن مصوب شد تا این مجموعه تکمیل شود ضمن اینکه طرح در حال مطالعه و پیمانکار در حال انتخاب است.
توسلی همچنین با اشاره به افتتاح چندی پیش زمین چمن مصنوعی روستای لتگاه یادآور شد: مجوز احداث ۳۰ زمین چمن مصنوعی را از وزات ورزش اخذ کردهایم که وزیر ورزش قول داده امسال از این تعداد اعتبار ۱۰ تا ۱۵ چمن را تخصیص دهد و سال آینده مابقی آن تأمین شود.
وی در ادامه با اشاره به حوزه آب بیان کرد: در حوزه آب بحران جدی در هر دو شهرستان بهار و کبودراهنگ داریم و تابستان مردم این دو شهرستان شرایط سختی را گذراندند که برای مرتفع شدن مشکلات حوزه آب پیگیر تأمین اعتبار مجتمعهای آبرسانی شدیم.
توسلی با بیان اینکه ۱۰۰ میلیارد تومان برای مجتمع های آبرسانی شهرستان بهار از محل اعتبارات مختلف محرومیت زدایی، تنش آبی و اعتبارات ملی هزینه صرف شد، گفت: در شورای تأمین ۱۱ روستا از شهرستان بهار به روستاهایی که از مجتمع آبرسانی آب آنها تأمین میشود، الحاق شده است.
وی با بیان اینکه در سفر اخیر معاون وزیر نیرو و رئیس آبفا نیز مصوب شد تصفیه خانه مجموعه آبرومند تکمیل و اعتبار مجتمع حسین آباد عاشوری تأمین شود، اضافه کرد: برای شهرستان کبودراهنگ نیز ۱۵۰ میلیارد تومان برای حوزه آب اعتبار جذب شده است.
توسلی با بیان اینکه از ۱۲۰ کیلومتر پروژه سد تالوار حدود ۱۰۰ کیلومتر آن در خاک دو شهرستان بهار و کبودراهنگ است، افزود: با پیگیری لازم از وزیر نیرو قرار شده از این پروژه سهم آب نیز به دو شهر و روستاهای بهار و کبودراهنگ داده شود که مطالعات آن در وزارت نیرو در دست انجام است.
وی در پایان با اشاره به حوزه بانکی نیز گفت: در حوزه بانکی بیشترین تسهیلات بانکی را در کل استان برای دو شهرستان بهار و کبودراهنگ با پیگیری لازم گرفته ایم و تنها در بحث کمیته امداد حدود ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات در این دو شهرستان پرداخت شده و از تبصره ۱۸ نیز دهها میلیارد تومان تبصره گرفتیم.
انتهای پیام
نظرات