فرشید فتحی مقدم، رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان ۲۴ آذرماه در آئین افتتاح سه طرح بلوک زنان و زایمان بیمارستان موسی بن جعفر(ع)، پروژه خیر ساز NICU رضا و پروژه خیر ساز پانسیونهای مرکز خدمات جامع سلامت نسیمآباد که در محل سالن همایشهای مادر بیمارستان موسی بن جعفر(ع) این شهرستان برگزار شد، عنوان کرد: ساخت بلوک زایمان از طریق اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۹۴ تأمین و بخشی از اعتبار آن نیز از طریق هدفمندسازی یارانهها دریافت و تکمیل شد.
وی افزود: این پروژه در دوطبقه به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع ساخته شده و در طبقه همکف آن ۱۰ تخت زایشگاه و در طبقه اول ۲۳ تخت بستری آماده شده و برای ساخت و تکمیل آن با توجه به تأخیر در روند تکمیل آن ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
فتحی مقدم با اشاره به پروژه ساختمان مراقبتهای ویژه برای نوزادان و ریکاوری اتاق عمل گفت: این پروژه خیر ساز به یاد مرحوم غلامرضا اکبریان با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان احداث شد.
وی اظهار کرد: ساختمان پانسیون مرکز خدمات جامع سلامت نسیمآباد با کمک خیریهای از کشور کویت با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان احداث و به بهرهبرداری رسید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قوچان با بیان این مطلب که جهش خوبی در درمان و ساختوساز حوزه بهداشت و درمان این شهرستان رخ داده است، تصریح کرد: با توجه به تکمیل ساختمان سراجیان تا دو ماه آینده میتوان گفت هیچ پروژه نیمهتمامی در حوزه درمان شهرستان قوچان وجود ندارد.
وی همچنین با اشاره به ساخت بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی شهید کلاهدوز قوچان گفت: این پروژه که با اهدای زمین توسط خیر آغازشده در حال طی مراحل اداری است.
در بخش دیگری از این مراسم محمدعلی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طی اخذ مجوز برای احداث بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید کلاهدوز با توجه به اینکه بناست وارد ردیفهای بودجه ملی شود مراحل خاصی دارد.
وی افزود: پس از ارزیابی شرایط بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید کلاهدوز در استان، ارزیابیهای فنی به لحاظ بحثهای محیطزیست کشور، پدافند غیرعامل و... انجام و سپس در کمیسیون ماده ۲۰ بررسی شده و نهایت به سازمان برنامهوبودجه برای اخذ ماده ۲۳ ارجاع میشود.
کیانی با تأکید بر پیگیری مسئولین استانی برای تکمیل فرایند و قرارگیری پروژه بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی قوچان در ردیف بودجه ملی گفت: به نسبت تخت به جمعیت استان، خراسان رضوی در سطح کشور رتبه یکی مانده به آخر را دارد و از این نظر شرایط خوبی ندارد، امیدواریم بتوانیم بخشی از این عقبماندگی را جبران کنیم.
وی با اشاره به خواسته تجهیز یک بیمارستان قوچان به یک دستگاه MRI عنوان کرد: کمبود MRI مشکل استان بوده به طوری که بیمارستان امام رضا بهعنوان بزرگترین مجتمع درمانی کشور با ۱۵۰۰ تخت فعال و ۱۸۵۰ تخت مصوب MRI ندارد و مشکلاتی را ایجاد کرده است.
کیانی تأکید کرد: اگرچه بیمارستان قوچان جزء اولویتهای ما است اما وزارت بهداشت و درمان هم پتانسیل محدودی دارد که صرفاً فقط برای خراسان رضوی نیست.
انتهای پیام
نظرات