• شنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401050100444
  • خبرنگار : 71454

معترضان این بار به کدام شاهکار هنری چسبیدند؟

معترضان این بار به کدام شاهکار هنری چسبیدند؟

اعضای یک گروه از فعالان محیط زیست به نشانه اعتراض دست‌های خود را به نقاشی معروف اثر «ساندرو بوتیچلی» در موزه هنر اوفیتزی چسباندند.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، دو معترض در گالری موزه هنری اوفیتزی در شهر فلورانس ایتالیا، کف دست‌های خود را به شیشه محافظ نقاشی معروف «بهار» اثر «ساندرو بوتیچلی» چسباندند و بنری را باز کردند که روی آن نوشته شده بود: «نسل نهایی بدون گاز  بدون زغال سنگ.»

پیشتر این گروه به نشانه اعتراض، خود را به کپی نقاشی «شام آخر» و همچنین تابلو نقاشی «گاری علوفه» اثر «جان کانستبل» چسبانده بودند.

این معترضان که متعلق به گروه فعالان آب و هوایی «Ultima Generazione» (نسل آخر) بودند اعلام کردند این اولین اعتراض در فصل جدید اقدامات است که موزه‌های هنری را هدف گرفته است و ظاهرا اقدام آنها الهام گرفته از کارزار اعتراضی «نفت را متوقف کنید» است که اخیرا در بریتانیا به راه افتاده است.

خبرگزاری آنسا ایتالیا به نقل از مسئولان موزه اوفیتزی اعلام کرده که هیچ آسیبی به نقاشی ۶۵۰ ساله «پریماورا» ( به معنای بهار) اثر «ساندرو بوتیچلی» که یکی از مشهورترین نقاشی‌های جهان است وارد نشده است. وب سایت موزه اوفیتزی این نقاشی را «جشن عشق، صلح و سعادت» توصیف کرده است.

گروه فعال محیط زیست «نسل آخر» در بیانیه‌ای درباره این اقدام اعتراضی اعلام کرد: «آیا امروز نیز می‌توان بهاری به چنین زیبایی دید؟ آتش سوزی، بحران غذایی و خشکسالی این اتفاق را به طور فزاینده‌ای دشوار می‌کند. ما تصمیم گرفتیم از هنر برای به صدا درآوردن زنگ خطر استفاده کنیم چرا که به سمت فروپاشی اجتماعی و اقلیمی پیش می‌رویم. همان‌طور که از میراث هنری خود دفاع می‌کنیم، باید خود را وقف مراقبت و حفاظت از سیاره‌ای کنیم که با بقیه جهان به اشتراک می‌گذاریم».

در این زمینه بخوانید:

خود را به تابلو نقاشی «گاری علوفه» چسباندند!

معترضان این‌بار خود را به «شام آخر» چسباندند!

این گروه همچنین اعلام کرد با کارشناسان مرمت آثار هنری مشورت کرده‌اند تا راهی برای چسباندن خود به نقاشی بدون آسیب رساندن به آن بیابند.

این گروه فعال محیط زیست یکی از چندین تشکل فعالی است که در سراسر اروپا و در کانادا و استرالیا با الهام از تاکتیک‌های گروه «Insulate Britain» شکل گرفته است، که اعتراضات سد راه آن در اطراف لندن و جنوب شرق انگلیس باعث ایجاد اختلالات گسترده شد و باعث ایجاد یک گفتگوی ملی در مورد تغییرات آب و هوایی شد.

این گروه‌ها از صندوق اضطراری آب و هوا مستقر در آمریکا کمک مالی دریافت می‌کنند که یک صندوق بشردوستانه برای کمک کالی به گروه های اقدام ـ مستقیم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha