• شنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401050100120
  • خبرنگار : 50180

یک مسئول:

انتظار داریم ۳۵ درصد کلاس‌نهمی‌های کرمانشاه راهی هنرستان‌ شوند

انتظار داریم ۳۵ درصد کلاس‌نهمی‌های کرمانشاه راهی هنرستان‌ شوند

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: انتظار داریم امسال ۳۵درصد دانش‌آموزان کلاس‌نهمی‌ استان راهی هنرستان‌ها شوند.

حامد شاهینی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته 30.5 درصد دانش‌آموزان استان هنرستان‌ را برای ادامه تحصیل انتخاب کردند، گفت: امسال هدفگ ذاری کرده‌ایم تا این عدد به 35 درصد برسد.

شاهینی در ادامه با بیان اینکه در تلاشیم دانش‌آموزان کلاس نهمی و خانواده‌های آنها را برای انتخاب رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش ترغیب کنیم، گفت: اگرچه از سالهای گذشته در این زمینه ورود کرده و در تلاشیم تا با فرهنگ‌سازی دانش‌آموزان را به تحصیل در هنرستان‌ها علاقمند کنیم، اما هنوز هم آمار گرایش دانش‌آموزان استان به رشته‌های مهارتی پایین است.

رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه جامعه به رشته‌های مهارتی هم نیاز دارد، گفت: امروز دنیا به سمت آموزش های مهارتی سمت و سو گرفته، چون عموما فردی که در یک زمینه خاص مهارت داشته باشد، بیکار نمی‌ماند.

شاهینی با بیان اینکه میانگین گرایش دانش‌آموزان کشور به رشته‌های مهارتی هم‌اکنون 50.35 درصد است، گفت: هنوز تا رسیدن به این عدد در استان کرمانشاه  فاصله داریم.

وی در ادامه اشاره‌ای به روند تکمیل فرم هدایت تحصیلی برای دانش‌آموزان داشت و گفت: برگه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان بر مبنای وضعیت تحصیلی دانش‌آموز در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم و با در نظر گرفتن معیارها و ملاک‌های مختلف شامل برگزاری آزمون‌های متعدد استعداد تحصیلی و مشاوره‌ای، نظرسنجی از خود دانش‌آموز، اولیا، مدیر و معلمان او تهیه و بهترین شاخه و رشته برای ادامه تحصیل را به دانش آموز معرفی می‌کند.

وی اضافه کرد: از آنجایی که درفرآیند تکمیل برگه هدایت تحصیلی فاکتورهای زیادی در خصوص انتخاب بهترین رشته برای ادامه تحصیل دانش‌آموز لحاظ می‌شود، بهترین رشته برای ادامه تحصیل یک دانش‌آموز همان رشته‌ یا شاخه ای است که در برگه هدایت تحصیلی به عنوان اولویت اول درج شده است.

 وی تاکید کرد: اگر انتخاب رشته بر اساس آگاهی، توانمندی‌ و علاقه دانش‌آموز صورت گیرد، احتمال موفقیت او در زندگی تحصیلی و شغلی بیشتر خواهد شد، وگرنه احتمال شکست و حتی سرخورده شدن دانش‌آموزان در اثر یک انتخاب رشته بدون آگاهی دور از انتظار نیست.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha