مسعود اسدی پور در این رابطه بیان کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان تا کنون بیش از 920 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی و رستوران ها انجام شده که بیش از 330 کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد کشف و معدوم گردید.
وی افزود: این فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی است و تاکنون پرونده 5 فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
اسدی پور گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و از شهروندان درخواست داریم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق شماره تلفن 44213744-034 اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام
نظرات