به گزارش ایسنا، فرزانه انصاری - رئیس سازمان ملی استاندارد ایران - در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید پژوهشگاه استاندارد ایران، بر نقش کلیدی پژوهش در بهروزرسانی و ارتقای نظام استانداردسازی تاکید کرد و از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع پیش روی آن به عنوان سرلوحه کار یاد کرد.
وی با اشاره به اهمیت تحقیق و توسعه در استانداردسازی، افزود: تحقیقات علمی در ایجاد چارچوبی منسجم برای استانداردسازی نقش محوری دارند و بر توسعه علمی، فنی، اقتصادی و اجتماعی کشور تاثیرگذارند.
انصاری تعامل با سایر صنایع و حمایت از فعالیتهای پژوهشی با رویکرد نوآورانه را از اولویتهای سازمان برشمرد و بر لزوم بهروزرسانی ساختار سازمانی متناسب با نیازهای کشور و نگاه آیندهنگرانه تاکید کرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: پژوهشگاه استاندارد به عنوان بازوی تحقیقاتی سازمان ملی استاندارد، با استفاده از آزمایشگاههای مرجع و تأیید صلاحیتشده، میتواند در زمینه بهبود استانداردهای ملی و بومیسازی استانداردهای منطقهای و بینالمللی فعالیت کند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین بر تبدیل پژوهشگاه به مرکزی آموزشی و تحقیقاتی با ایجاد مدرسه استاندارد و جذب جوانان علاقمند تاکید کرد و این مرکز را محل تربیت مدیران آینده سازمان دانست.
وی گفت: این سازمان میتواند در چارچوب قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، انجام تحقیقات برای تدوین و بهروزرسانی استانداردها، بالابردن کیفیت، افزایش کارایی و بهبود روشهای تولید و خدمت را به پژوهشگاه واگذار نماید.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در همین زمینه ادامه داد: این امر به تدوین استانداردهایی میانجامد که کیفیت محصولات و خدمات را ارتقا داده و از حقوق مصرفکنندگان حمایت میکند.
بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی دولت، مجید جوانمرد - سرپرست جدید پژوهشگاه - ارتقای جایگاه این مرکز علمی و تحقیقاتی در رتبهبندی بینالمللی را از برنامههای اصلی خود برشمرد.
جوانمرد در مواجهه با این آمار که "پژوهشگاه استاندارد ظرفیت پذیرش ۱۳۰ عضو هیات علمی را دارد، اما در حال حاضر با ۹۰ پست خالی مواجه است" اظهار کرد: این وضعیت نشاندهنده ضرورت جذب اعضای هیات علمی جدید به منظور کاهش این فاصله و بهرهمندی هرچه بیشتر از پتانسیلهای علمی و پژوهشی موجود در این مرکز است.
وی افزود: با تکمیل این ظرفیت، پژوهشگاه قادر خواهد بود به اهداف خود در ارتقای کیفیت و بهبود فرآیندهای استانداردسازی نزدیکتر شود.
حمیدرضا خالدی نیز در این مراسم هدف اصلی پژوهشگاه استاندارد را تولید دانش و ارتقای توانمندی علمی، پژوهشی و فناوری در راستای حکمرانی نظام استاندارد کشور دانست و از همراهی رییس سازمان و همکاری پژوهشگران قدردانی کرد.
انتهای پیام
نظرات