• شنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۱:۳۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401012010032
  • خبرنگار : 50225

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز اعلام کرد

خیز مجدد هشداردهنده کرونا در خوزستان

خیز مجدد هشداردهنده کرونا در خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کرونا و بستری در استان خوزستان، نسبت به خیز مجدد بیماری هشدار داد.

دکتر سید محمد علوی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳ هزار و ۵۵۶ نفر به مراکز منتخب بهداشت، کلینیک‌های تنفسی و بیمارستان‌های استان خوزستان مراجعه کردند که تعداد مراجعه‌کنندگان به این مراکز نسبت به روز گذشته تفاوت مشهودی نداشته است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بر اساس تست‌های انجام شده، ۲۰۴ بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که نسبت به روز گذشته ۷۸ بیمار کمتر شده است. در این مدت هشت بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری شدند که تعداد موارد بستری جدید نسبت به روز قبل ۱۲ نفر کمتر شده است. در ۲۴ ساعت گذشته دو نفر از هم‌استانی‌ها نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

علوی بیان کرد: با وجود این کاهش نسبی موارد بیماری و بستری، تغییرات هفتگی بیماری هشداردهنده هستند و شواهد نشان می‌دهد مجددا بیماری از چهارم فروردین‌ماه، خیز برداشته و روند بیماری افزایش داشته است.

وی با اشاره به افزایش موارد بیماری در دو هعته اخیر، تصریح کرد: در هفته گذشته موارد بیماری نسبت به هفته قبل از آن ۸ درصد و موارد بستری ۱۵ درصد افزایش یافت اما موارد فوت ۵ درصد کاهش داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: این تغییرات در روند بیماری منجر به تغییر رنگ‌بندی شهرهای خوزستان شده‌اند به گونه‌ای که اکنون دو شهر استان نارنجی، ۱۰ شهر آبی و ۱۵ شهر زرد هستند.

وی در خصوص علل این تغییرات بیان کرد: عادی‌انگاری، رفع محدودیت‌های غیر هدفمند و کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به ویژه در ایام تعطیلات نوروز از علل این تغییرات هستند بنابراین اگر می‌خواهیم وارد موج بعدی و تسلسل گرفتاری‌های ناشی از افزایش موارد بیماری نشویم و لاجرم محدودیت‌ها را مجددا افزایش ندهیم، چاره‌ای جز تکمیل واکسیناسیون نیست.

علوی با اشاره به ادامه روند واکسیناسیون در خوزستان افزود: هنوز ۱۴ درصد مردم استان خوزستان واکسن تزریق نکرده‌اند. ۴۰۰ هزار نفر معادل ۱۵ درصد در دریافت نوبت دوم و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر معادل ۵۳ درصد در دریافت نوبت سوم تاخیر دارند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: باید پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری در کلاس‌های درس و تهویه مناسب در کلاس‌ها رعایت شود. نظارت بر رعایت استفاده از ماسک در این اماکن نیز الزامی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha