• شنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401010602508

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس:

ائمه جمعه باید راهبری فرهنگی داشته باشند

ائمه جمعه باید راهبری فرهنگی داشته باشند

ایسنا/فارس رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس با بیان اینکه وظیفه روحانیت فعال کردن جریان‌های میانی برای نقش آفرینی است، گفت: ائمه جمعه باید راهبری فرهنگی داشته و دارای فکر و ایده باشند.

نشست مدیران فرهنگی و ائمه جمعه جنوب استان فارس عصر شنبه ۶ فروردین با موضوع بررسی راهکارهای حمایت و تقویت جبهه انقلاب اسلامی با حضور نماینده ولی‌فقیه در فارس و رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس در مدرسه علمیه لامرد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عادل حاجی‌پور، مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس در این نشست به مسئله نقش آفرینی تخصصی در حوزه فرهنگی اشاره و اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که جلسات، نشست‌ها و همایش‌ها باید دارای خروجی باشد از این رو اگر بنا است در عرصه فرهنگی اتفاقی رقم بخورد و شخصی در آن نقش آفرینی کند آن شخص باید روحانی انقلابی باشد.

به گفته او، وظیفه روحانیت فعال کردن جریان های میانی برای نقش آفرینی است، همچنین ائمه جمعه باید راه بری فرهنگی داشته باشند. 

مدیر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان فارس با تصریح اینکه امام جمعه باید فکر و ایده ارائه دهد، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری نیز دغدغه اجرای این مدل کار را دارند، همچنین شورای سیاست گذاری ائمه جمعه هم این مدل کار را از سه سال گذشته تا کنون در پیش گرفته و به تمام ائمه جمعه ابلاغ کرده است.

حاجی‌پور عنوان کرد: ائمه جمعه باید معضل اصلی شهر خود را شناسایی کنند و برای حل بحران باید فعالیت‌های فرهنگی دقیق انجام دهند، یکی از آن فعالیت‌های راه‌اندازی شورای قرآنی است، اگر این رویکردها را دنبال کنیم نشست ها قطعا دارای خروجی خواهد بود.

او همچنین به تشریح برنامه‌های شورای سیاست گذاری ائمه جمعه پرداخت و گفت: پرداختن به عمران و آبادی، احیای مسجد و امام از جمله یکی از برنامه‌های شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس است که می‌توانند مسجد را آباد کند و نقش آفرینی تخصصی در عرصه فرهنگی داشته باشد.

امام جمعه صفاشهر موضوع ازدواج، بیکاری، اشتغال و موضوع مباحث فرهنگی از جمله فضای مجازی و بی حجابی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: از جمله مواردی که می‌توان برای برطرف کردن این مشکلات به آن اشاره کرد استفاده از ظرفیت بنیاد برکت در حوزه اشتغال، راه‌اندازی ازدواج آسان به شرط حضور در کلاس‌های مهارتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha