• شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۷:۳۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400120704827
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان:

شهدای نظام سلامت بعنوان یک شاخص در کشور و جامعه جهانی هستند

شهدای نظام سلامت بعنوان یک شاخص در کشور و جامعه جهانی هستند

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گفت: نشست و هم اندیشی دانشگاه های قطب در حوزه تحقیقات و فناوری فرصتی مناسب برای توسعه علوم پزشکی خودکفایی، رفع کمبودها و کاهش مشکلات جامعه در زمینه های مختلف بهداشت و درمان است.

دکتر حسین فرشیدی در نشست مشترک معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با روسا و معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ آمایشی، افزود: هر گامی که در کشور برداشته می شود در راستای تحکیم پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی و پاسداشت خون شهدا است؛ چرا که شهدای نظام سلامت بعنوان یک شاخص در کشور و جامعه جهانی هستند.

وی با اشاره به ادغام آموزش پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاههای علوم پزشکی عنوان کرد: نظام آموزش در حوزه پزشکی بعنوان یک ثمره در کشور محسوب می شود؛ در اپیدمی کووید ۱۹، کاهش مرگ و میر کودکان و زنان باردار، واکسیناسیون همگانی و مهار بیماری های واگیر درکشور حوزه های آموزش پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی توانستند موفق ظاهر شوند. لذا با این رویکرد در کشور از خانه بهداشت تا فوق تخصصی ترین مراکز درمانی در اختیار آموزش و تحقیقات است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز با اعلام آمار تعداد مراکز تحقیقاتی استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دارای ۱۲ مرکز تحقیقاتی است که ۸ مرکز دارای موافقت اصولی از وزارت بهداشت، ۲ مرکز در حال دریافت موافقت اصولی است و ۲ مرکز نیز در حال پیگیری می باشد.

دکتر تیمور آقاملایی افزود: آزمایشگاه جامع تحقیقات، آزمایشگاه مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی، آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده پزشکی، آزمایشگاه مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری، آزمایشگاه تشخیصی تحقیقاتی بیماری کووید ۱۹ (در مرکز تحقیقات عفونی)، آزمایشگاه تحقیقاتی آب و فاضلاب، آزمایشگاه ارگونومی و بهداشت حرفه ای، آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه های آموزشی تحقیقاتی دانشکده داروسازی بعنوان ۹ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه است که هم اکنون در حال فعالیت تحقیقاتی است.

وی بیان کرد: مشارکت در تأسیس صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان از دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه است؛ سهامداران این صندوق دانشگاه هرمزگان، پارک علم و فناوری هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، شرکت پالایش نفت بندرعباس و شرکت فولاد هرمزگان هستند.

این مقام مسئول وضعیت مقالات دانشگاه در پایگاه Scopus به تفکیک سال، وضعیت مقالات دانشگاه در پایگاه Scopus به تفکیک سالوضعیت H- Index دانشگاه به تفکیک سال، وضعیت H۵- Index دانشگاه به تفکیک سال و کمیته تحقیقات دانشجویی را در قالب نمودار تشریح کرد.

آقاملایی با اشاره به انتشار مجلات پژوهشی عنوان کرد: ۳ مجله فارسی و ۳ مجله انگلیسی با موضوعات مختلف در این دانشگاه به پاپ رسیده است. 

وی، پروژه کهورت بندرکنگ (بخشی از Persian Cohort)، برگزاری کنگره و همایش ها، کتاب های چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه طی یک سال گذشته، معرفی برگزیده جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه، مقالات چاپ شده مرتبط با کووید ۱۹ و پروژه های فناورانه تیم آزمایشگاه تشخیص کوید ۱۹ را در این نشست مطرح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha