به گزارش ایسنا علی اصغر سپه وند گفت: در پویش مردمی بذرکاری، مساحتی حدود ۵۰ هکتار از مراتع سیاه کوه ورامین با حضور اقشار مختلف مردم، سمنها و مسؤولان شهرستان با همکاری سازمان اتکا تحت پوشش بذرکاری زیر کشت میرود .
وی افزود: هدف از اجرای این پویش، فرهنگسازی، احیای مراتع و انس با طبیعت است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های ورامین و قرچک خاطرنشان کرد: این حرکت یک حرکت مردمی است که با مشارکت سازمان های مردم نهاد انجام می گیرد و اعتبار خاصی برای کار در نظرگرفته نشده ندارد.
سپه وند افزود: بذرها از مراتع خود شهرستان جمع آوری شده که در اینجا هم مشارکت مردمی بوده و حدود ۵۰ کیلوگرم بذر آماده شده است که در ۵۰ هکتار از این اراضی کشت میشود.
وی تصریح کرد: مشارکت مردم در حفاظت و احیای مراتع بسیار حائز اهمیت و نیاز است با اجرای چنین برنامههایی مردم با اهمیت مراتع آشنا شوند و مراتعی که متعلق به مردم است، مشارکت داده شوند چون بهطور قطع بدون مشارکت مردم اجرای چنین طرحهایی امکان پذیر نیست و نخواهد بود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های ورامین و قرچک در ادامه گفت: امسال متأسفانه به خاطر کمبود بارندگیها میزان رویش در مراتع کم بود و نگرانی هایی را برای عشایر به وجود آورد اما با توجه به بارشهایی که تا پایان سال پیش بینی شده، امیدواریم وضعیت مراتع و تولید علوفه برای فصل چرای بهاره بهتر شود.
سپه وند ضمن بیان اینکه در شهرستان ورامین دو فصل چرا داریم، افزود: فصل چرای پاییزه در اول دی ماه به پایان رسید و در فصل زمستان نیز مراتع در حال استراحت هستند و مجدد در اول فروردین فصل چرای بهاره شروع خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران وی در پایان اظهار کرد: همه ساله با آغاز فصل بهار، ۳۳ هزار دام سبک مجاز عشایر دشت ورامین وارد مراتع می شوند و عشایر به مدت ۵۰ روز تا اواخر اردیبهشت ماه نسبت به تعلیف دامهای سبک خود اقدام می کنند.
انتهای پیام
نظرات