محمد علی محمدی افزود: بازارچه های با عنوان شهروند، همشهری و ایستگاه های های عرضه میوه و تره بار در اقصی نقاط شهر تحت مدیریت شهرداری صرفا تبدیل به مکان هایی شده که طی برگزاری مزایده به صورت سالیانه با هدف درآمدزایی در اختیار بهره برداران قرار می گیرد که این موضوع با هدف اصلی راه اندازی آنها کاملا منافات دارد.
وی با بیان اینکه از محل ایجاد بازارچهها شهرداری نباید منافعی داشته باشد، تصریح کرد: هدف از پیش بینی میادین، بازارچه ها و ایستگاه های میوه و تره بار تحت نظارت شهرداری تسهیل در دسترسی شهروندان، تنظیم بازار و حذف واسطه ها است که ضمن تعیین قیمت متعادل و یکنواخت شهرداری بر فعالیت آنها نظارت مستمری اعمال می کند.
محمدی ادامه داد: درحال حاضر این بازارچه ها و ایستگاه ها رها شده و مانند یک فروشگاه زنجیره ای، سوپر مارکت یا میوه فروشی فعالیت دارد که تفاوت قیمت و تسهیلی برای شهروندان در این مکانها اتفاق نیفتاده است.
فرماندار همدان با اشاره به موارد متعدد نارضایتی از کیفیت و مشکلات بهداشتی کالاهایی که در روزبازارها عرضه می شود اظهار کرد: یک تیم کاری متشکل از نمایندگان شهرداری، مرکز بهداشت و بازرسان تعزیرات و اتاق اصناف باید بر فعالیت روزبازارها نظارت مستمر داشته باشند.
بازارچه محلی شهروند جنب پارک لاله، بازارچه محلی شهروند خیابان یحیوی هنرستان، بازارچه محلی شهروند مقابل ترمینال مینی بوس ها و ایستگاه های عرضه میوه و تره بار همشهری در انتهای بلوارکاج، چهار راه عمار، بلوار اعتمادیه، روبروی شهرک بهشتی و مجتمع امید اکباتان از جمله بازارچه های تحت مدیریت شهرداری همدان است که هر ساله بصورت مزایده به بهره برداران واگذار می شود.
ایجاد چهار بازارچه عرضه محصولات کشاورزی و پروتئینی تا ۲۰ بهمن در همدان
محمدی همچنان گفت: در راستای حذف دلالان مقرر شده است در چهار نقطه دیگر از شهرستان همدان که شامل محدوده میدان باباطاهر، شهرک مدنی، میدان شیرسنگی و بلوار بعثت است، بازارچههای محلی عرضه محصولات کشاورزی و پروتئینی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در راستای سیاستهای دولت و برای تحقق شعار از مزرعه تا سفره که توسط وزارت کشاورزی تبیین شده است تصمیم گرفتیم در شهرستان همدان بازارچههایی برای عرضه محصولات کشاورزی و دامی راهاندازی و ایجاد کنیم، عنوان کرد: در جلسه قبلی این ستاد ۱۰ نقطه در شهرستان همدان مشخص شد که این بازارچهها بهصورت سازه چادر و غرفه در آنها ایجاد شوند، اما بهدلیل محدودیتهای زمانی و مکانی مقرر شد در این ۱۰ نقطه توزیع بهصورت وانتبار تا ایجاد زیرساخت های لازم انجام گیرد.
فرماندار همدان مطرح کرد: دیدگاه ما این است که بازارچههای مذکور و توزیع محصولات کشاورزی توسط وانتبارها در مناطق کمتربرخوردار و حاشیه شهر انجام شود.
وی بیان کرد: در راستای حذف دلالان مقرر شده است در کنار چهار بازارچه فعلی میوهوترهبار، در چهار نقطه دیگر از شهرستان همدان که شامل محدوده میدان باباطاهر، شهرک مدنی، میدان شیرسنگی و بلوار بعثت است، بازارچههای توزیع محصولات کشاورزی ایجاد شود.
فرماندار همدان با تأکید بر اینکه تا ۲۰ بهمنماه سال جاری باید این چهار بازارچه محلی ایجاد و فعال شوند، اذعان کرد: این بازارچهها فقط برای عرضه محصولات کشاورزی و میوهوترهبار ایجاد نشده و میبایست محصولات دامی و پروتئینی هم ارائه و توزیع شود.
محمدی عنوان کرد: هدف نهایی از ایجاد این بازارچهها حذف دلالان و تأمین اقلام ضروری مردم با کمترین قیمت و بهترین کیفیت است.
وی با بیان اینکه قرار است این بازارچهها بهصورت دائمی در مناطق مشخص دایر شوند و مختص ایام خاصی نباشند، اظهار کرد: برای برقراری تعادل در بازار عرضه، باید بازارچههای محصولات بهصورت دائمی دایر باشند.
فرماندار همدان ضمن اشاره به اطلاعرسانی و آگاهسازی مردم از وجود این بازارچهها در سطح همدان، یادآور شد: درحال حاضر تعداد کمی از افراد جامعه از ایجاد این بازارچهها خبر دارند و امیدواریم با کمک رسانه و ظرفیت فضای مجازی هرچه زودتر این اطلاعرسانی به عموم مردم انجام گیرد.
محمدی با اشاره به اینکه قرار است تا شب عید این بازارچهها مختص محصولات شب عید باشد، عنوان کرد: در این بازارچهها محصولات کشاورزی همچون سیب زمینی، میوه و غیره توزیع میشود.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود که در سال جاری نسبت به سالهای گذشته توزیع محصولات شب عید ۱۵ روز زودتر انجام شود که تجربه تلخ سالهای گذشته و عدم فروش محصولات، دوباره تکرار نشود.
فرماندار همدان با بیان اینکه باید محصولات با سود ۳۰ تا ۳۵ درصدی عرضه شوند، عنوان کرد: این امر حتماً باید لحاظ شود و افزایش قیمت بیشتر از این نرخ نباشد که درصورت مشاهده با افراد خاطی برخورد قانونی انجام خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه درصورت استقبال مردم تعداد این بازارچهها و مناطق بیشتر خواهد شد، افزود: باید در محل برپایی بازارچهها مباحث ترافیکی و شلوغی مناطق درنظر گرفته شود.
به گزارش ایسنا، بازارچه محلی شهروند جنب پارک لاله، بازارچه محلی شهروند خیابان یحیوی هنرستان، بازارچه محلی شهروند مقابل ترمینال مینی بوس ها و ایستگاه های عرضه میوه و تره بار همشهری در انتهای بلوارکاج، چهار راه عمار، بلوار اعتمادیه، روبروی شهرک بهشتی و مجتمع امید اکباتان از جمله بازارچه های تحت مدیریت شهرداری همدان است که هر ساله بصورت مزایده به بهره برداران واگذار می شود.
انتهای پیام
نظرات