رضا بهراملو دوشنبه ۸ بهمن با حضور میدانی و بازدید از انبارها و سردخانه های استان بر اعمال محدودیت صادرات این محصول تاکید کرد و گفت: به منظور متعادل سازی قیمت سیبزمینی، ناظران این سازمان روزانه در سردخانه ها و انبارهای سیبزمینی حاضر خواهند شد و سیب زمینی بیشتر از نیاز بازار بارگیری خواهد شد.
وی در خصوص حمل سیبزمینی در شهرهای مختلف نیز اظهار کرد: در روزهای آینده مقدار عرضه این محصول افزایش مییابد و قیمتها متعادل میشود.
وی ادامه داد: در بازدیدهای به عمل آمده نهادهای ذیربط از جمله معاونت اقتصادی استانداری، دادستانی، تعاون روستایی، دستگاههای نظارتی، تعزیرات حکومتی و پلیس اقتصادی و نیروی انتظامی همکاری فعالی داشتهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: سالانه بیش از ۸۵۰ هزار تن سیبزمینی در این استان تولید و حدود نصف آن با برداشت پائیزه با ظرفیت خوبی که در سردخانه های استان ایجاد کرده ایم، ذخیره سازی میشود.
وی تصریح کرد:اکنون عمده سیبزمینی را کشاورزان با قیمت پائین فروختهاند و بخش مهمی از آنها توسط واسطه گران نگهداری میشود که با همکاری همه دستگاهها با واسطه گران و سودجویان نامتعارف برخورد لازم انجام خواهد شد.
بهراملو افزود: همدان قطب تولید محصول سیب زمینی کشور است و در حال حاضر ۴۰۰ هزار تن سیبزمینی در انبارها و سردخانه های استان موجود است.
وی با بیان اینکه استان همدان در منطقه غرب کشور بیشترین سردخانه را دارد، یادآور شد: در سطح استان ۹۷ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری ۳۰۰ هزار تن داریم و حدود ۳۰۰ هزار تن هم در انبارهای سنتی در حال حاضر سیب زمینی نگهداری میشود که با گرم شدن هوا امکان نگهداری نداشته و مجبور به عرضه خواهند بود ضمن اینکه در سردخانه های صنعتی، علاوه بر تولید استان ، سیب زمینی تولیدی سایر استان ها نیز به عنوان بارانداز ذخیره می شود.
بهراملو اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به دلیل افزایش غیر متعارف قیمت سیب زمینی در روزهای گذشته در کشور و استان، با هماهنگی صورت گرفته با سردخانه هایی که با کار واسطه گری موجب این کار شده بودند، برخورد قهری انجام داده و دهها کامیون سیبزمینی که در انبارها دپو شده بود را روانه بازار کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰۰ هزار تن سیب زمینی در انبارها وجود دارد و روزانه وارد بازار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات