عباس لشکری یکشنبه، ۷ بهمن ماه در نخستین جلسه هماندیشی گروه ورزش منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور رؤسای دانشگاههای استانهای همدان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی و لرستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: میزبانی مسابقات ورزشی راهی مؤثر برای توسعه ورزش در دانشگاهها و بهبود درآمدزایی پایدار برای واحدهای دانشگاهی خواهد بود.
وی افزود: میزبانی مسابقات ورزشی نه تنها به بهبود امکانات ورزشی کمک میکند بلکه فرصتی عالی برای معرفی دانشگاهها در سطح ملی و بینالمللی است.
لشکری ضمن تأکید بر اهمیت ورزش در محیطهای دانشگاهی، افزود: از رؤسای دانشگاهها میخواهیم تا مدیران واحدهای خود را به دریافت میزبانی مسابقات و رویدادهای ورزشی تشویق کنند.
رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با تأکید بر ضرورت رعایت شأن و منزلت میهمانان به ویژه در سطح ملی و بینالمللی، خاطرنشان کرد: باید در زمان برگزاری هرگونه مسابقه یا رویداد ورزشی، نهایت دقت در حفظ شأن و کرامت میهمانان و ورزشکاران را داشته باشیم چرا که این امر نه تنها موجب افزایش اعتبار و احترام به دانشگاه آزاد اسلامی میشود بلکه موجب تقویت روابط بینالمللی در حوزه ورزش خواهد شد.
وی همچنین با تأکید بر رعایت تمامی جوانب مهماننوازی و فراهم کردن فضای مناسب برای برگزاری رقابتها، بیان کرد: ۲۰ درصد از درآمدهای حاصل از رویدادهای ورزشی دانشگاهها به اداره ورزش کشور اختصاص خواهد یافت.
لشکری افزود: این تخصیص درصدی از درآمدها، علاوه بر تقویت زیرساختهای ورزشی در سطح دانشگاهها، به توسعه ورزش در کشور و ارتقای شرایط ورزشی کمک خواهد کرد.
لشکری با بیان اینکه لازم است واحدهای دانشگاهی در برنامهریزیهای مالی خود، این موضوع را بهطور جدی مدنظر قرار دهند، اظهار کرد: ارتقای فرصتها برای دانشجویان مستعد در حوزه ورزش امری ضروری بوده و دانشگاهها باید فضاهایی را برای شناسایی و حمایت از استعدادهای ورزشی فراهم کنند تا دانشجویان مستعد بتوانند در رقابتهای ملی و بینالمللی به موفقیتهای بیشتری دست یابند.
وی با تأکید بر اینکه بر اینکه دانشگاهها باید از منابع موجود خود به نحو بهتری بهرهبرداری کنند،افزود: استفاده بهینه از استخرها، سالنهای ورزشی و سایر اماکن ورزشی دانشگاهها میتواند به عنوان منابع درآمدی قابلتوجهی باشد.
لشکری ادامه داد: دانشگاهها میتوانند مسابقات و دورههای آموزشی ورزشی برگزار کنند تا علاوه بر بهبود وضعیت ورزشی، درآمدی پایدار برای خود داشته باشند.
وی تصریح کرد: دانشگاهها میتوانند با استفاده از زیرساختهای ورزشی خود، نقشی مؤثر در توسعه ورزش در کشور ایفا کنند و از این طریق هم به ارتقای جایگاه خود در جامعه کمک کنند و هم در راستای درآمدزایی پایدار گام بر دارند.
لشکری بر لزوم تعامل بیشتر و همکاری نزدیکتر بین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل ورزش و جوانان هر استان تأکید کرد و گفت: تعامل مؤثر و همافزایی این دو نهاد میتواند فرصتهای جدیدی برای درآمدزایی و توسعه ورزش در دانشگاهها فراهم کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، لشکری خاطرنشان کرد: همکاری نزدیکتر با اداره کل ورزش و جوانان هر استان به دانشگاهها این امکان را میدهد تا در برگزاری مسابقات، تربیت قهرمانان ورزشی و بهبود وضعیت زیرساختها قدمهای موثرتری بردارند.
انتهای پیام
نظرات