سید ابوالحسن مصطفوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شهرستان رزن بهعنوان قطب تولید رازیانه در استان، کشور و جهان، ۹۹ درصد رازیانه تولیدی استان را به خود اختصاص داده و بخش عمدهای از رازیانه کشور در شهرستان رزن و درگزین تولید میشود.
وی با اشاره به عدم وجود تعاونی رازیانهکاران در این شهرستان به عنوان قطب تولید رازیانه دنیا و کشور، افزود: این امر مهم با جدیت در حال پیگیری بوده که در همین راستا، جلسهای با محوریت بررسی روند تأسیس این تعاونی در اوایل اسفند امسال در شهرستان برگزار شد.
مصطفوی غمام با بیان اینکه این جلسه مصوبات بسیار خوبی برای راهاندازی و تشکیل این تعاونی به همراه داشت، تصریح کرد: جمعآوری بانک اطلاعاتی رازیانهکاران و زمینهای زیر کشت توسط جهاد کشاورزی، اختصاص مکان لازم برای دفتر تعاونی توسط جهاد کشاورزی و تعاون روستایی، آموزش روشهای علمی کاشت، داشت و برداشت توسط فنی و حرفهای و جهادکشاورزی، پیگیری تأسیس تعاونی، نصب المان رازیانه در ورودی و خروجی شهر رزن، صدور مجوزهای لازم برای کشاورزان از سوی اتاق اصناف کشاورزی از جمله مصوبات این جلسه بود.
نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی همچنین از پیگیری صنایع تبدیلی رازیانه و دریافت تسهیلات از طریق اداره صمت به عنوان یکی دیگر از مصوبات این جلسه یاد کرد و یادآور شد: دانشبنیان شدن رازیانه رزن یکی دیگر از جمله مواردی است که با جدیت پیگیر آن هستیم و مقرر شده این امر توسط مرکز رشد روند آن پیگیری شود.
وی با بیان اینکه راهاندازی تعاونی رازیانهکاران رزن در مراحل نهایی خود است، ادامه داد: برگزاری جشنواره و ثبت ملی رازیانه و توزیع بروشور در ایام نوروز، تخصیص حواله کود به کشاورزان پس از تأسیس تعاونی، برگزاری جلسه با نماینده بورس و سرمایهگذاران برای بررسی بازار فروش رازیانه، همافزایی میان ادارات تعاون و تعاون روستایی برای تسریع روند اجرایی، افزایش تعداد اعضای هیئتمدیره از پنج به هفت نفر پس از تأسیس تعاونی از دیگر مصوبات جلسه اوایل اسفند ماه به منظور تأسیس تعاونی رازیانه کاران شهرستان بود که بهطور قطع تحقق این مصوبات هر یک نقش موثری در توسعه کشت رازیانه و تحول کشاورزی شهرستان رزن قطب تولید این محصول معروف به طلای سبز دارد.
انتهای پیام
نظرات