• چهارشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400102921641
  • خبرنگار : 50181

رئیس اتاق کرمانشاه:

سهم بخش خصوصی واقعی از اقتصاد ایران به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است

سهم بخش خصوصی واقعی از اقتصاد ایران به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با انتقاد از کم شدن سهم بخش خصوصی واقعی در اقتصاد کشور، گفت: اگر موفقیت و پیشرفت می‌خواهیم، باید مسیر فعالیت و سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی واقعی باز شود.

کیوان کاشفی در نشست فعالان اقتصادی استان با استاندار کرمانشاه به مهمترین چالش‌های پیش روی بخش خصوصی و خواسته‌های این بخش اشاره کرد و ادامه داد: طی این ۳۰ سال فراز و نشیب‌های متعددی ناشی از فشار تحریم‌های بین‌المللی پیش روی بخش خصوصی کشور بوده است.

عضو هیات رییسه اتاق ایران گفت: فشارهای خارجی از یک سو و سیاست‌ها، سخت‌گیری‌ها و قوانین سنگین داخلی از سوی دیگر باعث شده بخش خصوصی کشور ضعیف شود.

کاشفی با بیان اینکه در این مدت خصولتی‌ها بزرگ شدند و بخش خصوصی و خودجوش کشور کوچک، عنوان کرد: سهم بخش خصوصی واقعی از اقتصاد کشور طی ۲۰ سال اخیر از ۸۵ درصد به ۵۰ درصد رسیده، در حالیکه بخش خصوصی، بخش مولد و اشتغالزا است.

وی با تاکید بر لزوم اتکا به بخش خصوصی واقعی در کشور، یادآور شد: اکنون اقتدار دولت‌ها در کشور به پایان رسیده و اگر می‌خواهیم موفق شویم باید مسیر برای فعالیت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باز شود.

عضو هیات رییسه اتاق ایران گفت: هر مدیری که بتواند بدون اتکا به اعتبارات دولتی سرمایه‌گذار بخش خصوصی جذب کند، موفق است.

کاشفی سپس به ویژگی‌های کرمانشاه و امکان فرصت سازی از آنها اشاره کرد و یادآور شد: این ویژگی‌ها اگر مورد توجه قرار گیرد ظرفیت است، در غیر اینصورت باعث از دست رفتن سرمایه اجتماعی خواهد شد.

رئیس اتاق کرمانشاه از صنایع استان به عنوان یکی از مهمترین این ویژگی‌ها یاد کرد که در صورت بهبود فضای کسب و کار، امکان توسعه فعالیت و افزایش ظرفیت آنها وجود دارد و قطعا از یک واحد تازه ساز پویاتر خواهند بود.

وی از حوزه نفت و پتروشیمی هم به عنوان یکی دیگر از ظرفیت‌های کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند استان را به سمت صنعتی شدن سوق دهد.

رئیس اتاق کرمانشاه با اشاره به ویژگی‌های کرمانشاه در بخش کشاورزی و خصوصا سامانه گرمسیری، عنوان کرد: استفاده بهینه از این سامانه می‌تواند کرمانشاه را به یکی از بزرگترین قطب‌های کشاورزی کشور تبدیل کند.

مناطق ویژه اقتصادی، منطقه آزاد تجاری، معادن و گردشگری از دیگر ویژگی‌های کرمانشاه بود که کاشفی از آنها یاد و خاطرنشان کرد: تجارت هم یکی از حوزه‌های مهم و باسابقه کرمانشاه است.

وی کرمانشاه را از استان‌های سرآمد در حوزه تجارت کشور دانست که همواره جزو هشت استان برتر هستیم و اظهار کرد: صادرات ۲.۵ تا سه میلیارد دلاری استان در سال ماحصل عملکرد فعالین اقتصادی است.

وی سابقه 100 ساله اتاق بازرگانی که مشابه آن در کمتر استانی از کشور یافت می‌شود را بیانگر ریشه‌دار بودن تجارت در استان دانست و افزود: کرمانشاه تشکل‌های توانمند و قوی در زمینه های مختلف دارد که همدل، همراه و البته بسیاری از آنها در سطح ملی مطرح هستند و وجود چنین چهره‌های ملی ظرفیتی برای استان محسوب می‌شود.

کاشفی از اتاق بازرگانی استان به عنوان اتاق فکر اقتصادی استان یاد کرد و گفت: آماده هستیم برای بهبود فضای کسب و کار استان با استفاده از ظرفیت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پای کار بیاییم.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha