• پنجشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400091814012
  • خبرنگار : 71282

تشکیل ۴۴۸ تشکل کارگری و کارفرمایی در دولت سیزدهم

تشکیل ۴۴۸ تشکل کارگری و کارفرمایی در دولت سیزدهم

بر اساس گزارش‌ها از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، ۴۴۸ تشکل اعم از شوراهای اسلامی کار، انجمن­ های صنفی کارگری و کارفرمایی و مجمع نمایندگان کارگران تاسیس شده که از اهتمام و توجه ویژه دولت به جایگاه تشکل‌ها در مناسبات روابط کار حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، به طور حتم ایجاد و توسعه تشکل های کارگری و کارفرمایی به عنوان بازوان توانمند وزارت کار می تواند موجب افزایش بهره‌وری، ارتقای کیفیت تولید و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی شود.

تشکل‌های کارگری در تحقق مطالبات کارگران اعم از وضعیت معیشت، حقوق و دستمزد، بیمه و قراردادهای کار نقس موثری دارند؛همچنان که تشکل‌های کارفرمایی در پیگیری و حل مشکلات بنگاههای اقتصادی و مطالبات کارفرمایان از دولت اثرگذارند.

حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مراجع تصمیم‌گیر اعم از شورای عالی کار، سازمان تامین اجتماعی، شورای عالی حفاظت فنی، شورای عالی اشتغال و مراجع تشخیص و حل اختلاف می تواند در دفاع از حقوق و مطالبات جامعه کارگری و کارفرمایی مثمرثمر باشد.

بررسی عملکرد معاونت روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در سه ماه گذشته نشان می‌دهد که از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، ۴۴۸ تشکل شامل شوراهای اسلامی کار و کانون‌های مربوطه، انجمن­ های صنفی کارگری و کارفرمایی و کانون‌های مربوطه و نمایندگان کارگران و مجامع آنها تاسیس شده است.

همچنین انتخابات ۶۷۸ مجمع شامل شوراهای اسلامی کار و انجمن ­های صنفی کارگری و کارفرمایی و نمایندگان کارگران طی این مدت تجدید شده است.

برگزاری ۷۳۶۱ نفر ـ ساعت دوره آموزشی برای اعضا و مسئولان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز از دیگر اقدامات معاونت روابط کار در مدت مذکور بوده است.

با توجه به آنکه تشکل‌ها از نزدیک با مسائل حرفه‌ای و اقتصادی کارگران و کارفرمایان رو به رو هستند، می توانند به واسطه مشارکت و تخصصی که دارند در تصمیم‌ گیری‌های دولت مفید واقع شوند.

بر اساس آخرین آمارها، بیش از ۱۳ هزار و ۸۴۰  تشکل کارگری و کارفرمایی در کشور وجود دارد که از این تعداد بیش از ۱۱ هزار تشکل، متعلق به تشکل‌های کارگری و بیش از ۲۸۰۰ تشکل مربوط به تشکل‌های کارفرمایی است.

به گزارش ایسنا، کارشناسان تاکید دارند در بنگاهها و مجموعه‌هایی که تعامل نزدیک میان کارگران و کارفرمایان در جریان است‌، بیان مشکلات و مطالبات در سایه همدلی صورت می‌پذیرد و اختلافات کارگری و کارفرمایی به ندرت دیده می‌شود. در واحدهایی که تشکل‌های کارگری حضور دارند، نیروهای کار به دور از هرگونه تنش با حس آرامش و امنیت به کار و تولید می پردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha