• دوشنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400071912991
  • خبرنگار : 71219

پروتکل های بهداشتی در جشنواره فیلم کودک و نوجوان رعایت می شود؟

پروتکل های بهداشتی در جشنواره فیلم کودک و نوجوان رعایت می شود؟

دبیر سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان تاکید کرد که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جشنواره الزامی است و در سالن‌های ویژه داوری بچه‌ها نیز فقط «داوران کودک و نوجوان» که از قبل ثبت نام کرده‌اند به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند.

در سه روزی که از شروع جشنواره می‌گذرد عکس‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد افراد حاضر چندان مقید به داشتن ماسک از جمله در نشست‌های خبری نیستند. در این‌باره علیرضا تابش تاکید دارد که بارها بر رعایت پروتکل‌ها در نشست‌ رسانه‌ای فیلم‌های جشنواره سفارش شده و معمولا هر نشست خبری بین ۲۰ تا ۳۰ نفر حضور دارند و همه ملزم به زدن ماسک هستند. (البته او تاکید دارد که برخی به خاطر عکس گرفتن، لحظاتی ماسک شان را در می آورند.)

او در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد:‌ پیش از آغاز جشنواره شیوه‌نامه رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنظیم و به خانه‌های جشنواره در ۲۲ شهر ایران ابلاغ  شده تا همه و بویژه خانواده‌ها از مفاد آن مطلع شوند و شیوه‌نامه در روزهای اکران فیلم در سینماها به اجرا درآید.

فضای باز سینما فرهنگ

وی با بیان اینکه حداکثر تا ۵۰ درصد ظرفیت سالن، مجاز به حضور مخاطب هستیم و زدن ماسک در سالن و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هم برای مخاطبان الزامی است، گفت: امسال دو هزار و ۲۲۰ کودک و نوجوان ۶ تا ۱۶ ساله در پورتال جشنواره برای داوری آثار جشنواره ثبت نام کردند. ما تلفن و کد ملی بچه‌ها را داشتیم و در روزهای پیش از جشنواره با خانواده‌هایشان تماس گرفته و شرایط مربوط به حضورشان اطلاع داده شد. همچنین براساس ظرفیت سالن توصیه شد که عزیزان داور چه روزهایی به خانه جشنواره بیایند تا پروتکل‌ها رعایت شود.

تابش افزود: طبق گزارش‌هایی که از شهرستان‌ها داریم  فقط کودکان و نوجوانانی که برای داوری ثبت‌نام کردند در سالن‌ها حاضر می‌شوند و والدین ایشان در سالن انتظار یا محوطه باز سینما حضور دارند و داوران کودک و نوجوان رأی خود را از طریق پورتال اعلام می‌کنند تا در اختتامیه براساس رأی آن‌ها جایزه فیلم برگزیده اهدا شود.

او یاداور شد که سینما فرهنگ در تهران، خانه جشنواره و محل حضور صاحبان آثار و نمایندگان رسانه‌ها است. امسال مهمان خارجی بخاطر رعایت دستورالعمل‌ها نداریم و در طول برگزاری جشنواره (شش روز) مهمانی هم از تهران به اصفهان نمی‌رود و اقامت ندارد، به همین دلیل باید در تهران نیز نشست رسانه‌ای برای فیلم‌ها داشته باشیم و این کار در محل سینما فرهنگ انجام می‌شود. امیدواریم وقتی شرایط طبیعی شد هم مهمانان داخلی و هم خارجی به اصفهان سفر کنند هرچند همین شرایط سبب یک اتفاق خوب شد که آن هم انضمام بخش مجازی به جشنواره بود تا از طریق تیوا ، هاشور و اینستاگرام و سایر پلتفرم ها علاقه‌مندان بتوانند کارگاه‌ها و نشست‌های خبری را به صورت برخط تماشا کنند.

سی و چهارمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان از ۱۶ مهر آغاز شده و قرار است در اختتامیه آن بزرگداشتی برای فرشته طائرپور و محمد ابوالحسنی تهیه کنندگان سینمای ایران که امسال براثر کرونا از دنیا رفتند برگزار شود.

فیلمی از روند برگزاری جشنواره در شهرهای مختلف و در فضای باز برای کودکان و نوجوانان.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha